Lisätilaa polkupyörille taloyhtiössä

Kevään ja kesän aikana talkoiden yhteydessä keskustellaan usein pyörävaraston siivouksesta ja pyörätilojen riittävyydestä. Taloyhtiöiden osakkailla ja asukkailla on yhä enemmän polkupyöriä varsinkin kaupunkialueilla. Pyöriä voi olla samalla kotitaloudella olla useampia eri tarkoituksiin. On sähköpyöriä, laatikkopyöriä,  kilpapyöriä ja fatbikeja. Ja toki myös lasten pyörät.

Yhteiskunnassa pyöräilyn edistämiseen panostetaan entistä enemmän. Tämä kaikki vaikuttaa myös taloyhtiöiden pyöräsäilytystarpeeseen. Laura Lithenius antaa blogissaan vinkkejä sekä nykyisten pyörien säilytystilojen kehittämiseen, uusien tilojen järjestämiseen että tilojen siivoamiseen. Laura Litheniuksen blogi kokonaisuudessaan Kiinteistöliiton sivuilla.

Motiva on julkaissut oppaan Pyörällä koko talo, jonka laatimiseen myös Suomen Kiinteistöliitto osallistui.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

toimiva polkupyörävarasto

2.6.2023

Millainen on toimiva polkupyörävarasto?

Taloyhtiön koon mukaan mitoitettu, käytännöllisesti toteutettu ja asukkaiden kannalta hyvin toimiva polkupyörävarasto on harvinaisuus. Oululaisesta As Oy Oulun Lyhdystä sellainen löytyy. Pyörävarastoon voi saada lisää tilaa hävittämällä hylätyt pyörät.

märkätilat

13.7.2023

Märkätilat on syytä tarkastaa säännöllisesti

Kun taloyhtiön märkätilat tarkastetaan säännöllisesti, voidaan välttyä kosteusvauroilta ja kalliilta korjauksilta. Märkätilatarkastus antaa tärkeää ja hyödyllistä informaatiota tilojen kunnosta, riskeistä ja vaurioista sekä korjaustarpeista ja niiden kiireellisyydestä.

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

omatoiminen kiinteistönhoito

19.7.2023

Muista turvallisuus omatoimisessa kiinteistönhoidossa

Pienissä taloyhtiöissä asukkaat vastaavat usein itse kiinteistönhoidosta. Kaikkia töitä ei kuitenkaan voi tehdä itse, vaan jotkut työt on jätettävä ammattilaisille. Omatoimisen kiinteistönhuoltajan on tiedettävä, mitä tekee, jotta vahingot eivät ole säästöä suuremmat.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti