Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun kunniamaininta Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle

Kilpailu perustuu ”ilmiantoihin” eli käytännössä Pirkanmaalaisten yritysten henkilöstön ilmoituksiin. Näitä ilmiantoja tehtiin 114 yrityksestä, joista kilpailun raati valitsi 8 finalistia.

Kilpailun projektipäällikkö Ville Korpiluoto kertoi julkistustilaisuudessa, että vaikein kynnys on päästä finaaliin ja kaikki finaaliin päässeet yritykset ovatkin käytännössä erinomaisia työnantajia ja työyhteisöjä. Raati on arvioinut yrityksiä monilla eri kriteereillä, mm. tehnyt henkilöstökyselyn finalistiyrityksiin ja haastatellut yritysten johdon.

Kilpailun voittajan ja kunniamainintojen saajat julkaistiin 4.12.2018. Isännöinti Ilkka Saarinen Oy sai kilpailussa kunniamaininnan ja tähän liittyvää palkintoa olivat vastaanottamassa Petri Setälä, Ilkka Saarinen ja Kristina Saarinen. Vuoden työnantajaksi valittiin Kotipuhtaaksi -niminen yritys.

Kunniamaininnan saajan valinnassa on painotettu työntekijöiden huomioimista, kehittämistä ja motivointia, merkityksellisyyden luomista, esimerkillisyyttä ja toimialan uudistamista. Lisäksi on huomioitu yrityksen tunnusluvut ja vaikutus alueen talouteen.

– Saamamme kunniamaininta kuuluu koko työyhteisölle, josta olen todella ylpeä. Se että olemme hyvä yritys ja työyhteisö ei ole yksittäinen kampanja, vaan lupaus hyvästä työpaikasta on lunastettava vuoden jokaisena päivänä – ja pitkällä tähtäimellä, toteaa kiinteistöneuvos Ilkka Saarinen.

Lisätietoja kilpailusta

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

1.4.2016

Isännöintiyhteisön valitseminen isännöitsijäksi

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009, AOYL) poikkeaa vanhasta siltä osin, että nykyinen sallii rekisteröidyn yhteisön valitsemisen isännöitsijäksi. Aiemman lain perusteella isännöitsijäksi voitiin valita vain luonnollinen henkilö. Vaikka nykyinen asunto-osakeyhtiölaki on tullut voimaan 1.7.2010, on voimaanpanolaissa todettu, että yhteisön valitseminen isännöitsijäksi tulee mahdolliseksi vasta kun valtioneuvoston asetuksella on tästä säädetty.

2.11.2017

Isännöintipalvelujen yleiset sopimusehdot ISE 2007

1 § Soveltamisala Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan toimeksisaajan ja tilaajan välillä isännöintipalveluista tai muista vastaavista kiinteistöjohtamista koskevista palveluista tehdyissä sopimuksissa. Yleisistä sopimusehdoista voidaan poiketa sopimalla niistä toisin. 2 § Tavoitteellinen sopimussuhde Sopijapuolet pyrkivät pitkäjänteiseen yhteistyöhön sopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

22.1.2018

Kiinteistölehden lakipähkinät 2017

Kiinteistölehden lakipähkinät on koonti vuonna 2017 Suomen Kiinteistölehdessä julkaistuista lakipähkinöistä. Kysymyksiin vastaavat Suomen Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja Suomen Vuokranantajien asiantuntijat. Kuka maksaa hissin?

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti