Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat yhdistävät asiantuntemuksensa

Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat tekevät yhteistyötä tarjoten asuntosijoittajille asiantuntijatietoa ja -osaamista. Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit tuntevat asuntosijoittajien tilanteet ja keskustelevat mielellään rahoituksesta juuri siellä, missä se kunkin arkeen parhaiten sopii pääkaupunkiseudun alueella. Suomen Vuokranantajat puolestaan tarjoaa säästöpankkiireille asiantuntemustaan asuntosijoittamisen erityiskysymyksissä.

”Totta kai pyrimme tekemään yhteistyötä mahdollisimman laaja-alaisesti ja ennen muuta siten, että se hyödyttää meidän molempien asiakkaita ja jäsenistöä. Meillä on reilusti opittavaa toisiltamme ja omaamme samanlaisen arvopohjan muun muassa varallisuuden kartoittamisen suhteen sekä näkemyksen siitä, ettei pikavoittoja ole”, sanoo Nooa Säästöpankin liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund.

”Vuokranantajien kannalta on tärkeää, että pankin lainaneuvottelijat ymmärtävät asuntosijoittamisen logiikkaa. Uskon, että asuntosijoittamiseen perehtyneiden säästöpankkiirien avulla Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat laadukasta ja osaavaa palvelua asuntosijoittamisen rahoituskysymyksissä”, sanoo Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

vuokranantajat riskejä

12.1.2023

Yksityiset vuokranantajat kaihtavat riskejä

Vuokranantajat ottavat nyt velkaa ja korottavat vuokria maltillisesti, selviää Suomen Vuokranantajien tuoreesta jäsenkyselystä. Riskejä halutaan välttää hoitokulujen ja korkojen noustessa. Into uusien sijoitusasuntojen ostoon on laskenut.

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

5.10.2023

Kysely: Vuokranantajat pärjänneet kohonneessa korkotasossa

Sijoitusasuntojen myyntiaikeet ovat laskussa, eikä vuokranantajilla ole suuria vaikeuksia vastikkeiden maksamisessa, selviää Suomen Vuokranantajien kyselystä.

vuokralaisia

14.6.2023

Auta vuokralaista pitämään asunto kunnossa

Taloyhtiöissä asuu paljon osakkaiden vuokralaisia, jotka on tärkeää ottaa mukaan kaikkeen asumisviestintään. Vuokranantajan tulee varmistaa, että vuokralainen saa riittävän tiedon hoitovastuistaan, ja rohkaista tätä ilmoittamaan vioista ja puutteista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti