Kuukauden kasvo: ”Oto-isännöinti sitoo tekijäänsä”

Isännöinti oman toimen ohella on joskus taloyhtiölle keino saada asiat hoitumaan toivotusti. Tehtävään tarttuvan kannattaa muistaa, ettei oto-isännöinti ole kevyt pesti. Se edellyttää perinpohjaista perehtymistä ja tuo mukanaan paljon vastuuta.

KUKA?

Mika Vesterinen

Kiinteistöalan luottamustehtävät: Kiinteistöliitto Uusimaan hallituksessa 2012, Kiinteistöliiton hallituksessa 2014, Talokeskuksen hallituksessa 2015 lähtien. As Oy Aarteenetsijänkuja 10 hallituksessa vuodesta 2003, puheenjohtaja vuodesta 2007. Oto-isännöitsijä elokuusta 2019.

Koulutus: yo-merkonomi, talouspäällikkö, LKV, IAT (2021). Talotekniikkainsinöörin tutkinto loppusuoralla, Metropolia AMK

Harrastukset: koiran kanssa ulkoilu, lukeminen, matkailu, vanhan moottoripyörän entisöinti

MIKÄ?

As Oy Aarteenetsijänkuja 10, Helsinki

Rakennettu vuonna 1987, 45 huoneistoa, 79 asukasta, entinen HITAS. Neljä asuinrakennusta (luhtitalo, kaksi 3-kerroksista ja yksi 5-kerroksinen hissitalo) ja ulkorakennukset. Sijaitsee Helsingin Mellunkylän suuralueeseen (Mellunmäki, Vesala, Kontula, Vartioharju) kuuluvassa Vesalassa.

Miksi As Oy Aarteenetsijänkuja 10 päätyi oto-isännöintiin?

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla Suomen Kiinteistölehden saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

14.12.2022

Isännöintiala saa uudet eettiset ohjeet

Isännöintiliitto on hyväksynyt isännöinnin uudet eettiset ohjeet, joita on valmisteltu kolme vuotta. Eettiset ohjeet tulevat voimaan helmikuun alussa 2023.

27.7.2022

Oto- vai ammatti-isännöinti, kumpi sopisi yhtiöömme?

Oikeanlaisen isännöinnin valinta on yksi taloyhtiön hallituksen tärkeimmistä päätöksistä. Isännöitsijän on oltava osaava ja luotettava, jotta taloyhtiö voi toimia tehokkaasti, taloudellisesti ja suunnitelmallisesti.

isännöintimeklari kilpailuttaa

8.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöinnin taloyhtiöllesi

Isännöintimeklari tarjoaa puolueettoman kilpailutuspalvelun, jossa vertaillaan isännöintitoimistoja hinnan, palvelun ja laadun perusteella. Näin taloyhtiö voi varmistaa luotettavan isännöitsijän löytymisen.

Isännöintimeklari