Huoletonta uutta vuotta 2020!

Koko vuosi on mennyt ahertaessa tonttujen kanssa lahjoja ja paketteja.

Ja tänään on se vuoden ainoa näkyvä työpäivä, jonka eteen on koko vuosi hommia painettu ja mobiilisti työaikaa leimattu.

Nyt on aika jättää paja tyhjäksi ja lastata vuoden aherrus poron pulkkaan. Paljon on muistettavaa, ettei vaan jää takaovi auki ja sieltä joku tule ensi vuoden lahjalistoja muokkaamaan. Onneksi kulunvalvontatieto kulkee mukana ja niin voin hyvillä mielin lasten riemuun keskittyä.

Avaimetkin kulkevat nykytekniikalla mukana, eivätkä ole enää hukassa sen toisen palttoon taskussa.

Oivasti on Certego hommat laittanut pulkkaan, eivät ole täysin lahjattomia.

Luotetut perinteiset tai ultramodernit nykyaikaiset lukitus- ja turvallisuusratkaisut toimittaa taloyhtiöösi Certego. Ympäri kellon. Ympäri vuoden. Ympäri Suomen. www.certego.fi 

Hoidamme taloyhtiöiden turvallisuuden kerralla kuntoon:

Lukitus- ja turvajärjestelmäsuunnittelu, koulutus ja konsultointi | Lukitussaneeraukset ja uudelleen sarjoitukset | Avainhallinta | Video- ja kameravalvonta, rikosilmoittimet | Ovi- ja porttiautomatiikka
| Oviympäristön huoltopalvelut

Tutustu meihin: www.certego.fi

Ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@certego.fi / p. 010 700 701

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

1.12.2020

Asuntolainoja nostettiin runsaasti lokakuussa

Lokakuussa 2020 uusia asuntolainoja nostettiin kahden miljardin edestä, mikä on 5,5 % enemmän kuin vuosi sitten vastaavana aikana. Yhden kuukauden aikana on nostettu näin paljon asuntolainoja viimeksi toukokuussa 2011. Asuntolainojen nostaminen on ollut kevään notkahduksesta huolimatta runsasta kuluvan vuoden aikana.

31.1.2018

Älyrakennusten mahdollisuudet käyttöön

Älykkään online-teknologian kysyntä on vahvassa kasvussa. ABB on ollut jo yli 30 vuoden ajan älykkäiden kotien ja rakennusten yhteisöratkaisujen edelläkävijä. Digitalisaatio yleistyy, ja älykkäiden ratkaisujen kysyntä on suurempaa kuin koskaan.

4.5.2020

Lakimuutos vahvistui – jatkoaikaa yhtiökokousten pitoon 30.9.2020 saakka

Lakimuutos, jolla tuodaan koronavirusepidemiaan liittyviä väliaikaisia helpotuksia mm. asunto-osakeyhtiöiden yhtiökokousten pitoon tuli voimaan 1.5.2020. Poikkeukset ovat tarpeen, jotta tarpeelliset vuosikokoukset sekä ylimääräiset kokoukset voidaan järjestää ja niille kuuluvat päätökset tehdä epidemiaoloissa turvallisesti.

15.4.2020

Avustukset taloyhtiön ja asukkaan apuna – ARAn avustukset 2020

Vuodelle 2020 taloyhtiöille tuli haettavaksi kaksi uutta avustusta entisten latausinfra-, hissi- ja esteettömyysavustusten rinnalle. Kriteerit täyttävät osakkaat voivat edelleen hakea tarveharkintaisia korjausavustuksia. Tässä artikkelissa käsittelemme uudet avustukset ja latausinfra-avustuksen muutokset.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti