joulu

Uusimmat artikkelit

14.12.2020

Turvallista ja sopuisaa joulua jokaiseen taloyhtiöön!

Kiinteistölehti on koonnut vinkit turvalliseen ja sopuisaan joulunviettoon. Tämän jouluisen vinkkilistan voit vaikka tulostaa taloyhtiösi ilmoitustaululle.

19.12.2019

Joulukuun Kiinteistölehdessä sovun hieronnasta ja turvallisesta joulusta

Tärkeisiin jouluvalmisteluihin kuuluu turvallisuuden varmistaminen. Ja niin jouluna kuin muulloinkin on kiistat taloyhtiössä hyvä sovitella. Muun muassa näistä aiheista antaa vinkkejä Kiinteistölehti.

17.12.2019

Huoletonta uutta vuotta 2020!

Koko vuosi on mennyt ahertaessa tonttujen kanssa lahjoja ja paketteja. Ja tänään on se vuoden ainoa näkyvä työpäivä, jonka eteen on koko vuosi hommia painettu ja mobiilisti työaikaa leimattu. Nyt on aika jättää paja tyhjäksi ja lastata vuoden aherrus poron pulkkaan.

21.12.2018

Rauhallista joulua!

Suomen Kiinteistölehti ja Kiinteistöalan Kustannus Oy toivottavat rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2019! Lomailemme joulun, mutta tavoitat meidät jälleen 27.12. alkaen.

14.12.2018

Kiinteistölehden joulukalenteri 2018: Luukku 15

Anna aineeton lahja tänä jouluna! Miltä kuulostaisi aineeton lahja tänä jouluna? Anna lahjaksi vaikkapa leffaliput, lahjakortti kasvohoitoon tai vie puoliso syömään hienoon ravintolaan.

säilytä jätteet

14.12.2018

Vuodenvaihteen juhlapyhät vaikuttavat jätekuljetuksiin

Jäteastian normaali tyhjennyspäivä voi siirtyä vuodenvaihteen juhlapyhien vuoksi pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella. Jouluviikolla jäteastioita tyhjennetään poikkeuksellisesti myös joulu- ja tapaninpäivänä jätehuollon toimivuuden takaamiseksi. Kiinteistöjen tulee huolehtia porttien aukiolosta jouluviikolla.

13.12.2018

Näin joulu sujuu sopuisasti taloyhtiöissä

Joulumieli alkaa kohota taloyhtiöissäkin. Monen taloyhtiön pihassa kuusi tai piharakennus on koristeltu valonauhoin, ja asuntojen ikkunoista loistavat jouluiset valot. Kiinteistöliitto ja Isännöintiliitto kokosivat ohjeet, joiden avulla joulunvietto sujuu sopuisasti.

12.12.2018

Kiinteistölehden joulukalenteri 2018: Luukku 13

Hyvää Lucian päivää! Lucian päivää vietetään Pyhän Lucian muistoksi vuosittain 13. joulukuuta.

11.12.2018

Kinkkurasva tukkii viemärin

Kinkun paistorasva on pitkäaikainen vieras putkistossa, älä siis kaada sitä viemäriin. Lämmin rasva on juoksevaa, mutta jäähtyessään se kittaantuu viemäriputkeen. Veden laskeminen rasvan kanssa ei auta: kylmä vesi jopa vauhdittaa rasvan kovettumista ja nopeuttaa viemärin tukkeutumista.

10.12.2018

Näin lajittelet jätteet jouluna

Jätteiden lajittelu on tärkeää myös jouluna, jolloin saattaa syntyä tavallista enemmän jätettä. Jätteen määrää voi vähentää suosimalla pitkäikäisiä koristeita, kestoastioita ja pakkaamattomia kynttilöitä. Jätteiden lajittelu on tärkeää myös jouluna, jolloin saattaa syntyä tavallista enemmän jätettä.

19.11.2018

Taloyhtiön osakkaan joulumuistio

Joulu on rauhoittumisen ja juhlan aikaa. Hyvä ruoka, läheisten seura ja tunnelmavalaistus kruunaavat joulutunnelman. Taloyhtiön osakas, muista kuitenkin joulunvieton tuoksinassa seuraavat perusasiat.

19.12.2017

Taloyhtiöt ja kaupunginosat käyvät joulun viettoon

Monille taloyhtiöille ja kokonaisille kaupunginosille on kertynyt perinteitä juhlia joulua yhteisin menoin. On pihan kuusijuhlaa ja lähikortteleissa kiertävää kuoroa. Kokonainen puistokin voidaan koristaa juhlaa varten.