Vuoden 2016 Turun alueen isännöitsijä valittu

Turussa ja lähikunnissa toimiva taloyhtiöiden hallitusten Puheenjohtajien klubi on jälleen koonnut keskuudestaan ehdokkaita vuoden isännöitsijäksi alueeltaan. Ehdotuksia tuli 12 eri henkilöä sekä kaksi toimistoa. Ehdokkaiden määrä osoittaa positiivisesti Turussa ja lähikunnissa olevan paljon hyviä ja osaavia isännöitsijöitä. Puheenjohtajien klubi on ylpeä voidessaan tänäkin vuonna jatkaa erinomaista yhteistyötä suomalaisten isännöitsijöiden kanssa.

Puheenjohtajien klubissa on tällä hetkellä 233 hallituksen puheenjohtajaa sähköpostilistallaan. Klubi on sitoutumaton, puolueeton ja positiiviseen yhteistyöhön suuntautunut vertaisverkko puheenjohtajille.

Vuoden 2016 Turun alueen isännöitsijä on Petri Tamminen Runosmäen Lämpö Oy:stä.

Perusteluja:

  • Strategisen ja suunnitelmallisen ajattelutavan edistyksellinen toteuttaja
  • Hallitsee asiat ja ratkaisut tiukoissakin tilanteissa
  • Aina kohtelias ja hyväkäytöksinen asukkaita ja osakkaita kohtaan
  • Laaja ja osaava yhteistyökumppanien verkosto
  • Vastaa nopeasti yhteydenottoihin
  • Käy aktiivisesti ja oma-aloitteisesti paikan päällä taloyhtiöissä

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.7.2022

Omatoimi-isännöitsijä on paljon vartija

Omatoimi-isännöitsijällä eli oto-isännöitsijällä on paljon vastuuta. Hänen täytyy tuntea asunto-osakeyhtiölaki ja ymmärtää hallintoa, taloutta ja kiinteistön ylläpitoa. Oto-isännöitsijän tehtävään ei pidä lähteä kylmiltään.

22.2.2022

Kuinka usein julkisivuja pitää huoltaa?

Julkisivujen ja niihin liittyvien liitosten huolto kuuluu osana normaaliin kiinteistönpitoon, joka tulee ohjeistaa rakennuksen huoltokirjassa. Huollon tarve riippuu oleellisesti käytetyistä rakenneratkaisuista sekä erityisesti julkisivujen saamasta säärasituksesta. Rannikolla ja eteläjulkisivuilla auringonpaisteen ja viistosateen aiheuttama rasitus on suurinta koko Suomessa, joten eteläjulkisivuja pitää myös huoltaa useammin kuin suojaisempia pohjoisjulkisivuja.

tekninen isännöitsijä

25.11.2022

Kuukauden kasvo: Mitä tekee tekninen isännöitsijä?

Teknisiä isännöitsijöitä kouluttava Eero Oldén kertoo, miten tekninen isännöitsijä eroaa perinteisestä isännöitsijästä. Tekninen isännöitsijä voi esimerkiksi antaa suosituksia ja ehdotuksia taloyhtiön korjaushankkeissa sekä valvoa osakkaiden muutostöitä.

16.5.2022

Oikeustapaus: Huolellista johdon toimintaa?

Taloyhtiön korjaushankkeiden toteuttamiseen on jokaisella osakkaalla oma mielipide. Miten taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat suunnitella remontin niin, että kaikki toiveet tulevat kuulluiksi? Asianajaja Jaana Sallmen kertoo eräästä oikeustapauksesta.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti