Seinäjoella evakuoitu asukkaita

Suojellun Vaasantalon asukkaita on evakuoitu tiistaina illalla. Talossa toimivat kaksi yritystä, Juurella-ravintola ja KPMG, ovat myös joutuneet sulkemaan toimipisteidensä ovet, kirjoittaa Ilkka. Talon A-rappu on asetettu käyttökieltoon riittämättömän henkilöturvallisuuden vuoksi jo aiemmin.

Talo on vajonnut arvion mukaan noin viisi senttiä. Seinäjoen kaupungin vs. tarkastusinsinööri Jarmo Akkala on keskeyttänyt Oma Säästöpankin rakennustyömaan tärinää aiheuttavat työt. Vaasantalon työmaan puoleisessa A-rapussa on romahdusvaara. Mahdollinen romahtaminen voisi vaurioittaa koko taloa.

Seinäjoen keskustaan rakentuu Keskustorin alle parkkiluola, mutta romahdusvaara ei liity sen rakentamiseen.

Lue alkuperäinen juttu Ilkasta.

 

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

käyttövesiputkisto uusiksi

21.10.2022

Käyttövesiputkisto uusiksi hyvin suunnitellussa remontissa

Hämeenlinnalaisessa As Oy Ainontie 5–9:ssä vaihdetaan kuluvan vuoden aikana käyttövesiputkisto. Remontin sujumista on helpottanut hyvin tehty suunnitelma. Valmista on tarkoitus olla joulukuussa.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Kotipehkussa yhteisöllisesti

21.12.2022

Kotipehkussa asutaan yhteisöllisesti

Tamperelaisessa As Oy Kotipehkussa elämä on yhteisöllistä. Taloyhtiöstä löytyy muun muassa päiväkoti, yhteistalo, kasvimaa, maakellari ja bändikämppä. Taloyhtiön juuret ovat opiskelijoiden kommuuniasumisessa 1990-luvulla.

korttelipiha

10.11.2022

Uusi opas auttaa taloyhtiöitä luomaan korttelipihoja

Helsingin kaupungin opas auttaa kerrostalokortteleiden yhteispihojen perustamisessa. Korttelipiha tuo asukkaille viihtyvyyttä ja kohentaa terveyttä, ja taloyhtiölle se tuo säästöä. Opas kertoo konkreettisia keinoja korttelipihan perustamiseen.

pelastussuunnitelma

27.11.2022

Onko pelastussuunnitelmasi kunnossa?

Pelastussuunnitelma on taloyhtiön turvallisuuden perusta. Sen ajantasaisuus kannattaa tarkistaa vuosittain. Erityisesti palovaroittimia koskevat määräykset tulee selvittää tarkoin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti