REIM Oulu Oy ostaa oululaisen Isännöintipalvelu Hanhisalon

REIM Oulu Oy osti oululaisen Isännöintipalvelu Hanhisalon isännöintiliiketoiminnan. Kauppa astui voimaan eilen, 2.9.2019.

Isännöintipalvelu Hanhisalolla on henkilökuntaa 6 ihmistä ja liikevaihto 2018 oli noin 450 000 euroa. Isännöinti Hanhisalo on aputoiminimi, jonka omistaa Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus Oy -konserniin kuuluva Pohjois-Suomen Isännöintipalvelu Oy.

REIM Oulu Oy on osa valtakunnallista REIM Group Oy -konsernia. REIM Oulun liikevaihto vuonna 2018 oli noin 725 000 euroa, ja yhtiöllä on seitsemän työntekijää. Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa Kari Sutelainen.

REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren iloitsee siitä, että konsernin toiminta laajenee myös Pohjois-Suomessa.

– Yrityskauppa liittyy REIM Groupin strategiaan, jonka mukaan kasvua haetaan muun muassa yritysostoilla. Tänä vuonna REIM Group Oy osti Lohjalta Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu Oy:n.

Saija Hellgrenin haastattelu isännöintialan yritysten laajenemisstrategioista on luettavissa pian ilmestyvästä Suomen Kiinteistölehden syyskuun numerosta.

REIM Group on yksityisesti omistettu yritys, jonka päätoimipaikka on Lappeenrannassa. REIM Group tarjoaa isännöintipalvelujen lisäksi tilitoimisto- ja kiinteistönvälityspalveluja kolmellatoista paikkakunnalla.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.1.2023

Isännöintikartellipäätöksestä useita valituksia

Kilpailu- ja kuluttajavirasto sekä kolme isännöintialan yritystä ovat valittaneet markkinaoikeuden isännöintikartellia koskevasta ratkaisusta korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

14.3.2022

Isännöintipalvelujen laskutus on taloyhtiöille epäselvää

Yli kolmannes taloyhtiöistä on Kiinteistöliitto Uusimaan selvityksen mukaan törmännyt ongelmiin isännöintipalvelujen laskutuksessa. Runsaasta avoimesta palautteesta käy ilmi, että vastaajat pitivät erityisen hankalina kuukausipalkkion lisäksi laskutettavia niin sanottuja erillisveloitettavia töitä. Helmikuussa päättyneeseen kyselyyn vastasi 2005 taloyhtiön edustajaa Uudenmaan alueelta.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti