Oulu

Uusimmat artikkelit

22.1.2021

Oulun ilma Euroopan neljänneksi puhtain

Kansainvälinen tutkimus selvitti, paljonko ilmansaasteet vaikuttavat kuolleisuuteen  858 eurooppalaisessa kaupungissa. Todellisia kuolleisuuslukuja verrattiin odotusarvoon ja erotus tulkittiin ilmansaasteista johtuvaksi. Terveellisintä hengittää oli ilma pienhiukkasten aiheuttamalla kuolleisuudella mitattuna Reykjavikissa.

3.9.2019

REIM Oulu Oy ostaa oululaisen Isännöintipalvelu Hanhisalon

REIM Oulu Oy osti oululaisen Isännöintipalvelu Hanhisalon isännöintiliiketoiminnan. Kauppa astui voimaan eilen, 2.9.2019. Isännöintipalvelu Hanhisalolla on henkilökuntaa 6 ihmistä ja liikevaihto 2018 oli noin 450 000 euroa.

7.8.2019

Laskuvirhe Kiinteistölehden kesäkuun numerossa

Suomen Kiinteistölehden kesäkuun numerossa sivuilla 15–18 oli artikkeli juttu oululaisen taloyhtiön aurinkopaneeleista.  Olemme saaneet artikkelin sisältämästä laskuvirheestä runsaasti palautetta. Artikkelissa kerrottiin, että paneelit ovat vajaan kolmen vuoden aikana tuottaneet sähköä yhteensä noin 900 euron arvosta eli 300 eurolla vuodessa, jos ostosähkö maksaa siirtoineen ja veroineen 12 senttiä kilowattitunnilta.

22.12.2016

Oulun kuvia metroasemalle – ehdota suosikkiasi!

Oulussa on huomattu, kuinka Helsingissä välkkyvät alati mainosvalot. Oululaiset päättivät antaa helsinkiläisille joululahjaksi rauhaa ainaiselta välkkeeltä. Rautatientorin metroaseman liukuportaissa ja otsalaudassa vaihdetaan mainokset mukaviin valokuviin Oulusta viikon ajaksi.