Kerrotaan taloyhtiön uudet tiedot!

Muistattehan ilmoittaa taloyhtiön vastuuhenkilöiden muutokset kaupparekisteriin ja myös Kiinteistöliiton jäsenrekisteriin.

Yhtiökokouksen jälkeen on aika päivittää taloyhtiön uusien vastuuhenkilöiden tiedot kaupparekisteriin. Muutokset hallituksen jäsenten osalta tulee ilmoittaa kaupparekisteriin viivytyksettä, muistuttaa Suomen Kiinteistöliitto. Asunto-osakeyhtiön hallitus on helpointa, nopeinta ja edullisinta ilmoittaa kaupparekisteriin netissä YTJ-palvelussa.

Muista ilmoittaa etenkin puheenjohtajan muutos myös Kiinteistöliiton jäsenyhdistykselle jäsenrekisteriin päivittämistä varten, jotta uusi puheenjohtaja saa jatkossa niin jäsentiedotteet, Kiinteistölehdet kuin kutsut koulutustilaisuuksiin.

Kaupparekisteriin voi ilmoituksen tehdä tästä linkistä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

kyberturvallisuus

4.10.2022

Kyberturvallisuus huomioon taloyhtiössä

Erilaiset taloyhtiön toimintaan liittyvät laitteet ja järjestelmät ovat alttiita kyberhyökkäyksille. Siksi vanhan taloyhtiön kannattaa varautua kyberuhkiin kartoittamalla laitteensa, ja vaihtaa ne uusiin jos mahdollista.

taloyhtiön turvallisuus

2.3.2022

Onko pelastussuunnitelmasi kunnossa?

Varautuminen tulipaloihin ja muihin vaaratilanteisiin on asumisturvallisuuden perusta. Pelastussuunnitelma toimii taloyhtiöiden suunnittelun työvälineenä turvallisuuden rakentamisessa. Sen sisällön määrittävät pelastuslaki ja -asetus.

pelastussuunnitelma

27.11.2022

Onko pelastussuunnitelmasi kunnossa?

Pelastussuunnitelma on taloyhtiön turvallisuuden perusta. Sen ajantasaisuus kannattaa tarkistaa vuosittain. Erityisesti palovaroittimia koskevat määräykset tulee selvittää tarkoin.

taloyhtiön korjaushankkeen osapuolet

17.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Mitkä ovat taloyhtiön korjaushankkeen osapuolten tehtävät?

Taloyhtiön korjaushankkeisiin osallistuu hallituksen ja isännöitsijän lisäksi monenmoista muutakin tekijää. Heillä kaikilla on tärkeä osa korjaushankkeessa, mutta miten osapuolten roolit ja tehtävät jakautuvat tarkemmin?

Raksystems

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti