Jaana Lehto Kiinkon uudeksi rehtoriksi

Jaana Lehto, KTM, on nimitetty Kiinkon rehtoriksi. Kehitysjohtajana Kiinkossa työskentelevä Lehto siirtyy tehtävään 1.4.2015 nykyisen rehtorin, Keijo Kaivannon, siirtyessä eläkkeelle.

Kiinko on kouluttanut kiinteistö- ja rakennusalaa lähes 40 vuotta. ”Rehtorin tehtävääni kuuluu huolehtia, että tunnistamme edelleen eri toimijoiden keskeiset koulutustarpeet ja koulutamme alaa korkea laatu missionamme. Kiinteistöt ovat merkittävä osa kansallisvarallisuuttamme, korkean laadun merkitystä alan eri toimissa ei voi sivuuttaa”, kuvailee Lehto.

Laaja ja syvälle luotaava koulutustoiminta

Kiinkon koulutustoiminta on erikoistunutta, toimialakohtaista koulutusta. Kouluttajina toimii n. 300 alalla toimivaa asiantuntijaa, ja kumppaniverkosto kattaa alan keskeiset toimijat. Koulutus on laaja-alaista ja syvälle luotaavaa.

”Olen ollut tyytyväinen Kiinkon erityisen kattavaan, syvälliseen ja arjen työhön integroituneeseen koulutustapaan. Uusia pedagogisia menetelmiä ja tapoja on kehitteillä. Uskon, että niiden avulla voimme jalkauttaa korkeatasoista koulutusta ja laatumissiota entistä tehokkaammin. Erilaiset koulutusmoduulit ja osaamisen kehittämisen tavat tuovat koulutuksen mahdolliseksi yhä useammalle ja entistä joustavammin”, kertoo Lehto.

Jaana Lehto on toiminut aiemmin Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n koulutusjohtajana.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

12.12.2018

Lehto lanseeraa ratkaisun taloyhtiöiden putkiremonttien rahoitukseen

Lehto lanseeraa markkinoille palvelupaketin, jonka avulla taloyhtiöillä on mahdollisuus rahoittaa putkiremonttinsa myymällä rakennusoikeutta täydennysrakentamiseen. Näin putkiremontti voidaan toteuttaa jopa ”ilmaiseksi”. Pääkaupunkiseudun lähiöiden taloyhtiöiden tyypillinen ajan ongelma on kalliin putkiremontin rahoittaminen.

16.2.2015

HSY palkitsi Janne Käpylehdon ja Kantokasken koulun energiansäästöagentit ilmastoteoista

HSY on myöntänyt Janne Käpylehdolle HEI – Helsingin seudun ilmastopalkinnon 2015 ja espoolaiselle Kantokasken koulun energiansäästöagenteille (ESAt) alle 18-vuotiaille suunnatun HEIJ – Helsingin seudun ilmastojuniori 2015 -palkinnon. Lisäksi kauniaislaiselle Kasavuoren koulun ilmastojoukkueelle myönnettiin kunniamaininta. HSY jakoi palkinnot toimijoille, jotka ovat edistäneet Helsingin seudun ilmastotavoitteiden saavuttamista ja ovat toiminnallaan vähentäneet kasvihuonekaasupäästöjä.

22.6.2021

Kaupallinen yhteistyö

Kevät toi uudet jäteastiat myös pääkaupunkiseudun pieniin taloyhtiöihin

Mikko Koivulehto (vas.) ja Pasi Saukkonen ovat tyytyväisiä uusiin jäteastioihin. Pääkaupunkiseudun uudet jätehuoltomääräykset tulivat jätteiden lajittelun osalta voimaan tänä vuonna. Merkittävin muutos entiseen on, että jokaisessa vähintään viiden huoneiston taloyhtiössä pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella on oltava keräysastiat lasi-, kartonki- ja muovipakkauksille, pienmetallille ja biojätteelle.

HSY

16.3.2018

Koira löytää homeen

Homekoira on tehokas ja lahjomaton homevaurioiden paljastaja. Homekoiria käytetäänkin yhä enemmän apuna sisäilmaongelmien tutkimisessa. Koira ei kuitenkaan ymmärrä rakennustekniikkaa, joten tulkinta on ihmisten tehtävä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti