Azets laajentaa liiketoimintaansa isännöintiin ostamalla Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy:n

Azets on ostanut pääkaupunkiseudulla toimivan Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy:n. Pohjoismaiden johtava talous- ja palkkahallinnon sekä HR- ja ohjelmistopalveluiden tarjoaja Azets vahvistaa yrityskaupalla kasvuaan ja laajentaa liiketoimintaansa uudelle toimialalle. Isännöinnin asiantuntijapalveluiden kehittäminen ja tuottaminen on luonteva jatkumo Azetsin taloushallintopalveluiden ja teknologiaosaamisen kasvulle.

Taloushallinnon, palkanlaskennan ja HR-palveluiden Pohjoismaiden johtava toimija laajentaa Suomessa liiketoimintaansa ja tarjoaa jatkossa laadukkaita isännöintipalveluita taloyhtiöille. Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy on kasvanut vahvasti liikevaihdon ollessa lähes 3 miljoonaa euroa vuonna 2016.

”Kiinteistön käyttäjät ovat yhä vaativampia digitaalisten työkalujen ja palveluiden sisällön ja laadun suhteen. Azetsilla on paljon annettavaa isännöintiin ja asukasviestintään prosessien automatisointiosaamisen ja asiakasportaalien kehittämisen kautta. Tavoitteenamme on luoda sujuvaa ja viihtyisää asumista sekä kohottaa asuntojen ja kiinteistöjen arvoa. Taloushallinnon erikoisosaamisestamme on selkeää hyötyä vakavaraisuutta ja parempaa ennustettavuutta tavoitteleville taloyhtiöille”, tiivistää Azetsin kehitysjohtaja Jaana Palomäki yrityskaupan taustoja.

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki on isännöinnin edelläkävijä ja asiakastyytyväisyydellä mitattuna arvostettu toimija. ”Aiomme tulevaisuudessakin toimia alan edelläkävijänä. Varmistamme nyt asemamme uusien resurssien ja viimeisimpien työkalujen avulla. Azets osoittautui meille juuri oikeaksi omistajaksi, koska heilläkin on intressi kehittyä ja kasvaa. Azetsin kokemus kiinteistötoimialasta ja vahva osaaminen kirjanpidosta, digitaalisista ratkaisuista ja henkilöstöhallinnosta olivat avaintekijöitä myyntipäätöksessämme”, tarkentaa toimitusjohtaja Jarmo Rantamäki.

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy ISA jatkaa toimintaansa nykyisellä brändillään ja toiminimellään. Isännöinti Rantamäki henkilökuntineen muuttaa syksyllä keskeisellä paikalla sijaitsevaan Azets-taloon Elielinaukio 5 B:hen. Jarmo Rantamäki jatkaa Isännöinti Rantamäen toimitusjohtajana.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Isännöinnin auktorisointi

28.9.2023

Isännöinnin auktorisointi – mitä se merkitsee?

Auktorisointi takaa, että isännöitsijä tai isännöintiyritys osaa hoitaa taloyhtiön asioita ja toimii isännöinnin eettisten ohjeiden mukaan. Auktorisoinnin vaatimukset ovat korkeat, ja auktorisoituja isännöintiyrityksiä valvovat Isännöintiliitto ja ISA-yhdistys.

Kiinteistöliiton puheenjohtajana

3.4.2023

Timo Nieminen jatkaa Kiinteistöliiton puheenjohtajana

Suomen Kiinteistöliiton puheenjohtajana jatkaa diplomi-insinööri Timo Nieminen Kauniaisista. Valinnan teki Jyväskylässä huhtikuun alussa kokoontunut liittokokous. Nieminen on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2018 lähtien.

älylämmitys

13.10.2023

Kaupallinen yhteistyö

Järvenpääläisen kerrostaloyhtiön älylämmitys käynnistyi säästöllä

Kaukolämmöllä lämpiävä Asunto-osakeyhtiö Järvenpään Kaita otti keväällä 2023 käyttöön älylämmityspalvelu Wattisen ja optimoi lämmitysenergian kulutuksensa. Tulosta tuli.

DNA ja Wattinen

24.3.2023

Kuukauden kasvo: Riitaisat kokoukset vaativat johtajuutta

Kiinteistöjuridiikan moniosaaja Petteri Kuhanen neuvoo taloyhtiöiden hallituksia ja puheenjohtajia riitaisasta yhtiökokouksesta selviytymiseen. Erityisesti remontit kuumentavat tunteita. Juristin apuun kannattaa turvautua silloin, kun kyseessä on iso taloudellinen asia.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti