Vuokra-asunnot

Uusimmat artikkelit

vuokra-asuntomarkkina

5.8.2022

Vuokra-asuntomarkkina elpymässä

Vuokra-asuntomarkkinat ovat elpymässä pandemian jälkeen. Vuokrat ovat lähteneet nousuun, vuokra-asuntojen markkinointiajat ovat lyhentyneet ja kysyntä on vahvistunut kesää kohti. Vuokra-asuntomarkkinat ovat nyt samalla tasolla kuin vuonna 2019 ennen pandemiaa.

20.9.2019

RAKLI: Vuokra-asuntomarkkinoiden näkymät vahvistuivat

Vuokra-asuntomarkkinoiden näkymät vahvistuivat jälleen kevään pienen notkahduksen jälkeen, kertoo RAKLIn Vuokra-asuntobarometri. Vuokra-asuntojen vahva kysyntä siivittää vuokra-asuntojen rakentamista ja asuntosijoittamista. Vuokra-asuntomarkkinoiden kasvuodotukset ovat asiantuntijoiden mukaan  kautta linjan vahvempia kuin viime keväänä.

18.9.2019

HS: Helsingin valtuusto nihkeä tulorajoille

Helsingin kaupungin vuokrataloyhtiö Hekan asuntojen vuokrataso sai taas aikaan keskustelua – kuten keväällä 2017, kun Hekan asunnoissa asuville lähetettiin kirjeitä, joissa viitattiin silloisen Sipilän hallituksen hallitusohjelman kirjaukseen. Sen mukaan kaikkien pääkaupunkiseudun Ara-asukkaiden tulot tarkistetaan viiden vuoden välein. Heka-asuntojen uusille asukkaille tulorajat tulivat voimaan 1.

29.8.2018

Upsalassa tontteja edullisille vuokra-asunnoille

Upsalan kaupunki on päättänyt antaa tontin yli sadan vuokra-asunnon rakentamista varten Åke Sundvall Projekt AB:lle. Päätös on askel kohti laadukkaiden mutta edullisten vuokra-asuntojen tuotantoa, kertoo Fastighetstidningen. Uudistuotannon asuntojen hintojen alentaminen on ollut länsinaapurin rakennusalan haasteena jo useita vuosia.

3.2.2017

Millaisen asunnon saa Tukholmassa 10 vuoden jonotuksella?

Tukholmassa on 556 000 henkeä asuntojonossa. Kaupungin ylläpitämällä vuokra-asuntojen välityspalvelulla Bostadsförmedlingenillä oli tammikuun toisella viikolla 19 vuokra-asuntoa välitettävänä. Svenska Dagbladet testasi, kauanko jonottaminen kestää ja mitä lopulta saa.