YIT:n uusiin kerrostalokohteisiin Smartpost-automaatit

YIT haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän arkea helpottavia palveluita, joista Smartpost-automaatti on hyvä esimerkki. Palveluun mukaan tulevat Kauppahalli24:n ruokatoimitukset tuovat ruuan verkkokaupan sujuvasti kuluttajan ulottuville.

YIT ja Posti ovat aloittaneet laajan Smartpost-automaattiyhteistyön. Jatkossa Smartpost-automaatit sijoitetaan kaikkiin mahdollisiin YIT:n uusiin kerrostalokohteisiin.

Ensimmäisenä automaatit tulevat Espoon Tuomarilassa sijaitsevaan As. Oy Loimuun sekä naapuriin, As. Oy Tuikkeeseen ja Kajoon. Loimun automaatit on otettu käyttöön kesäkuun alussa, ja Tuikkeen ja Kajon automaatit otetaan käyttöön kesäkuun loppuun mennessä. Ensi vuonna automaatteja on suunnitteilla noin 20 kohteeseen, lähes 2 000 asukkaan ulottuville eri puolille Suomea.

Smartpost-automaatti on kerrostalon omassa tilassa ja asukkaiden käytössä 24/7. Automaatin kautta voi vastaanottaa verkkokauppalähetyksiä. Paketit ja muut verkkokauppaostokset toimitetaan automaatin lukittuihin lokeroihin. Vastaanottaja saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen ja luukun avauskoodin. Talon asukas saa ostoksensa kotitaloonsa, ja hän voi noutaa ne juuri itselleen sopivana hetkenä. Lisäksi Smartpost-automaatissa on laatikot lähteville paketeille, kirjeille ja korteille.

Aivan uutena palveluna Smartpost-automaatteihin voi tilata myös ruokaa Kauppahalli24:n kautta. Ruokakassit toimitetaan automaatteihin erillisissä kylmälaatikoissa, jotka varmistavat toimitukselle katkeamattoman kylmäketjun. Automaatteja voi käyttää myös palveluihin, muun muassa pesulapalveluihin, kierrätykseen sekä pienlaitteiden huoltoon.

”Smartpost-automaatit tuovat joustavuutta oman ajan hallintaan, kun ruokaostokset voi napata oman talon aulasta kotiin tullessaan”, toteaa Kauppahalli24:n markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku.

”Rakennusala on murroksessa, mikä näkyy asuntorakentamisen kehittymisenä kohti asumisen liiketoimintaa. Samaan aikaan arkea helpottavien palvelujen kysyntä lisääntyy. Me haluamme vastata tähän tarpeeseen, ja etsimme jatkuvasti uusi liiketoimintamalleja, palveluja, konsepteja sekä tuotteita sujuvampaan arkeen ja asumiseen. Jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva Smartpost-automaattipalvelu on erinomainen esimerkki tästä”, YIT:n Asumisen palvelut -kehitysohjelman vetäjä Pekka Helin kertoo.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloudellinen hyvinvointi

29.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Säästäminen ja lainojen yhdistely – tie taloudelliseen hyvinvointiin

Taloudellisen hyvinvoinnin rakentaminen vaatii viisaita päätöksiä. Tässä artikkelissa tutustutaan kahteen tärkeään seikkaan, jotka voivat muodostaa vankan perustan vauraammalle taloudelle: säästämiseen ja lainojen yhdistelyyn.

Halvinlaina.fi

taloyhtiö hallitus

26.5.2023

Kuukauden kasvo: Taloyhtiö olemme me

Taloyhtiöiden hallituksiin tarvitaan kokemusta edustavien senioreiden lisäksi uusia näkökulmia tuovia nuoria osakkaita. Hallitukseen haluavalle riittää, kun on kiinnostunut taloyhtiön asioista ja seuraa asuntopolitiikkaa ja taloutta.

yhtiön kustannuksella

3.11.2023

Milloin osakas voi tehdä remontin yhtiön kustannuksella?

Osakkaalla on oikeus remontoida huoneistoaan oman mielensä mukaan. Jos huoneistossa on taloyhtiön vastuulle kuuluva vika tai puute, osakkaalla voi olla oikeus korjauttaa se yhtiön kustannuksella. Tiettyjen edellytysten on kuitenkin täytyttävä.

tyhjät vuokra-asunnot

29.9.2023

KTI: Tyhjien asuntojen määrä kääntyi laskuun

Tyhjillään olevien vuokra-asuntojen osuus laski kesällä lähes kaikissa suurissa kaupungeissa viime kevääseen verrattuna. Ainoastaan Vantaalla tyhjien asuntojen osuus jatkoi nousuaan.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti