posti

Uusimmat artikkelit

17.12.2019

Pakettiautomaatti tuli taloon

Yksityisiä pakettiautomaatteja on Helsingissä jo noin parisataa. Postin taloyhtiöihin, toimistoihin ja vastaaviin tiloihin muutaman vuoden ajan toimittamia pakettiautomaatteja tilataan eniten uusiin taloihin, kertoo Helsingin Uutiset. Uusiin asuinrakennuksiin tiloja Postin automaateille ovat varanneet isoista rakennuttajista ainakin Skanska, Bonava, YIT, SRV, Hartela ja Heka.

25.11.2019

Muistetaan postilakko yhtiökokouskutsuissa!

Postilakko saattaa päättyä jo piankin, mutta sen pitkittymisen varalle antaa Suomen Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen ohjeita. Lakko aiheuttaa huolta niissä taloyhtiöissä, joissa yhtiökokouskutsu on toimitettava lakon aikana. Laki velvoittaa toimittamaan yhtiökokouskutsun osakkaille viimeistään kahta viikkoa ennen kokousta.

11.4.2018

Pakettiautomaatistako helpotusta asukkaiden elämään?

Pakettiautomaatit ovat viime aikoina puhuttaneet taloyhtiöissä. Osaksi varmaan myös siksi, että Posti on aktiivisesti markkinoinut Smartpostiaan.   Pakettiautomaatti varmasti tuokin helpotusta asukkaiden arkeen – voihan  automaattiin kätevästi tilata ja palauttaa esimerkiksi verkko-ostokset.

5.3.2018

Pakettiautomaatin tulosta taloyhtiöön päättää yhtiökokous

Taloyhtiöille näkyvästi markkinoitava oma pakettiautomaatti voi tuoda helpotusta asukkaiden arkeen, mutta kuka tahansa asiasta innostunut ei kuitenkaan voi tilata automaattia taloyhtiöön. Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen muistuttaa, että automaatin hankkiminen vaatii taloyhtiöltä asianmukaista päätöksentekoa. ”Yhtiö voi halutessaan tilata pakettiautomaatin, mutta tilaamisesta päätetään yhtiökokouksessa.

22.9.2017

Smartposteja taloyhtiöihin

Posti tuo markkinoille taloyhtiöihin suunnitellun Smartpost-pakettiautomaatin, johon voi verkko-ostosten hoitamisen lisäksi tilata myös palveluita, kirjoittaa Markkinointi&Mainonta. Taloyhtiön tiloihin sijoitettavaan Smartpostiin asukas voi jättää esimerkiksi pesulapussin tai suutarille menevät kenkänsä, ja napata mukaansa, kun ne palaavat takaisin valmiina. Postin mukaan palvelun tarkoituksena on helpottaa kuluttajan arkea ja vapauttaa aikaa tärkeämpiin asioihin.

15.9.2017

Mielipide: Postilain muutos

Vuoden alussa kirjeluokat yhdistyivät, ja postilaki muuttui heinäkuussa. Muutoksen myötä Posti jättää kirjepostin jakamatta tiistaisin. Käynnissä olevan keskustelun myötä kirjepostin jakaminen saattaa entisestään vähentyä.

12.6.2017

YIT:n uusiin kerrostalokohteisiin Smartpost-automaatit

YIT haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän arkea helpottavia palveluita, joista Smartpost-automaatti on hyvä esimerkki. Palveluun mukaan tulevat Kauppahalli24:n ruokatoimitukset tuovat ruuan verkkokaupan sujuvasti kuluttajan ulottuville. YIT ja Posti ovat aloittaneet laajan Smartpost-automaattiyhteistyön.

13.12.2016

Uusien kerrostalojen auloihin pakettilokerikkoja

Pakettilokeroihin aletaan toimittaa verkkokauppaostoksia ensi vuoden helmikuusta lähtien, kirjoittaa Karjalainen. Pakettilokerot ilmestyvät asuntorakennuttaja Bonavan uusiin kerrostaloihin. Postin ja Bonavan yhteistyönä toteutetut lokerot tulevat aluksi pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun.

8.11.2016

Uusi postilaki tuo muutoksia myös taloyhtiöille

Liikenne- ja viestintäministeriön ehdotus postilain uudistamiseksi toisi muutoksia taajamien taloyhtiöasukkaille. Uuden lain on tarkoitus astua voimaan ensi kesänä. Muutoksia tulisi niin kirjelähetysten jakamiseen kuin jakotapaankin jos esitys toteutuu.