smartpost

Uusimmat artikkelit

11.4.2018

Pakettiautomaatistako helpotusta asukkaiden elämään?

Pakettiautomaatit ovat viime aikoina puhuttaneet taloyhtiöissä. Osaksi varmaan myös siksi, että Posti on aktiivisesti markkinoinut Smartpostiaan.   Pakettiautomaatti varmasti tuokin helpotusta asukkaiden arkeen – voihan  automaattiin kätevästi tilata ja palauttaa esimerkiksi verkko-ostokset.

22.9.2017

Smartposteja taloyhtiöihin

Posti tuo markkinoille taloyhtiöihin suunnitellun Smartpost-pakettiautomaatin, johon voi verkko-ostosten hoitamisen lisäksi tilata myös palveluita, kirjoittaa Markkinointi&Mainonta. Taloyhtiön tiloihin sijoitettavaan Smartpostiin asukas voi jättää esimerkiksi pesulapussin tai suutarille menevät kenkänsä, ja napata mukaansa, kun ne palaavat takaisin valmiina. Postin mukaan palvelun tarkoituksena on helpottaa kuluttajan arkea ja vapauttaa aikaa tärkeämpiin asioihin.

12.6.2017

YIT:n uusiin kerrostalokohteisiin Smartpost-automaatit

YIT haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän arkea helpottavia palveluita, joista Smartpost-automaatti on hyvä esimerkki. Palveluun mukaan tulevat Kauppahalli24:n ruokatoimitukset tuovat ruuan verkkokaupan sujuvasti kuluttajan ulottuville. YIT ja Posti ovat aloittaneet laajan Smartpost-automaattiyhteistyön.