Vihreä työryhmä: Kaikki brittikodit mukaviksi valtion tuella

Kaikki brittikodit pitäisi tehdä mukaviksi ja viihtyisiksi valtion tuella, sanoo 70 vihreän etujärjestön ja ryhmän koalitio Climate Coalition. Tämä on koalition mukaan avainasemassa Iso-Britannian pyrkimyksessä hiilineutraaliksi.

Climate Coalition sanoo myös, että 10 miljoonaa lämpöpumppua tulisi asentaa pitämään ihmiset lämpiminä, vähentämään energialaskuja, parantamaan terveyttä ja luomaan työpaikkoja.

Koalition vaatimus tulee samaan aikaan, kun Boris Johnsonin hallitus ja julkaisee oman 10 kohdan ohjelmansa päästöjen vähentämiseksi. Koalitio pelkää, että ohjelma painottaa liiketaloudellista kannattavuutta ja työllisyyttä.

Johnsonin visiot liittyvät paljolti uuteen teknologiaan, kuten merelle sijoitettaviin tuulivoimaloihin ja hiilipäästöjen talteenottoon. Koalitiokin pitää Johnsonin painottamia hankkeita tärkeinä, mutta ei nyt ensisijaisina.

Lue koko uutinen BBC:n verkkosivuilta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

15.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Maria Ohisalo / Vihreät

Vihreiden Maria Ohisalon vastaukset Kiinteistölehden eduskuntavaalikyselyyn.

31.1.2023

Kiinteistö- ja rakentamisala: Suomi tarvitsee rakennetun ympäristön ministerin

Kiinteistö- ja rakentamisalan järjestöt julkaisivat tavoitteensa hallituskaudelle 2023–2027. Järjestöt peräänkuuluttavat vahvaa sitoutumista vihreää siirtymää tukevaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rahoitukseen sekä ratkaisuja osaajapulaan.

esteettömyyskartoitus

4.1.2023

Esteettömyyskartoitus osaksi remonttia

Lainsäädäntö edellyttää esteettömyyden huomioimista linjasaneerauksen ja muiden isojen remonttien yhteydessä. Asiantuntija auttaa kartoittamaan, mitä remontissa pitäisi huomioida.

huoneistotietojärjestelmä

17.2.2023

Venäjän valtion omistus ei estä taloyhtiön lainansaantia

Lainan myöntämiselle ei ole estettä, jos Venäjän valtio omistaa usean huoneiston taloyhtiössä vain joidenkin huoneistojen hallintaan oikeuttavat osakkeet, mutta ei osakkeiden enemmistöä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti