Uusi palvelu helpottaa HoReCa-alan töiden aloittamista pk-seudulla

Työn saaminen pääkaupunkiseudulta on vasta ”puoli voittoa”. Toinen puoli on sopivan asunnon löytäminen. Henkilöstöpalveluyritys StaffPointilla on uusi Duuni&Kämppä -niminen palvelu, jossa se lainaa työntekijälle vakuudeksi tarvittavan summan tai mahdollistaa majoittumisen tilapäisasuntoon Forenomin kautta.

– Palvelu on kehitetty meillä HoReCa- eli hotelli-, ravintola- ja catering -toimialan tiimissä tuomaan helpotusta alan työntekijöiden löytämiseen pääkaupunkiseudulla. Kuten tiedämme, työnhakuinnokkuutta karsivat etelän korkeat asumiskulut ja tarvittavat vakuudet, kertoo toimialajohtaja Markko ”Larry” Saukkonen.

Duuni&Kämppä -palvelu sisältää kaksi vaihtoehtoa: joko vakuuslainan tai majoittumisen kalustettuun tilapäisasuntoon.

StaffPoint lainaa rahat vuokra-asuntosi vakuusmaksuun

Ensimmäisessä vaihtoehdossa pk-seudulle vähintään vuodeksi muuttava, StaffPointin kautta työllistyvä työntekijä voi vuokrata asunnon, vaikkei hänellä vakuussummaa olisikaan.

StaffPoint maksaa työntekijän puolesta vakuuden suoraan vuokranantajalle ja perii summan sen jälkeen osissa työntekijän kuukausipalkasta. Ehdot vaihtelevat työsuhteen kestosta riippuen.

Majoitus kalustettuun tilapäisasuntoon

Vaihtoehtoisesti StaffPoint tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden majoittua Forenomin kalustettuun tilapäisasuntoon. StaffPointin sopimuksen kautta hinta on markkinahintaa edullisempi, ja asunto on järjestettävissä nopeallakin varoitusajalla.

– Duuni&Kämppä-palvelu helpottaa työntekijän elämää uudessa työssä, mahdollisesti uudella paikkakunnalla, Larry Saukkonen sanoo.

Palvelua voidaan kysynnän perusteella tarjota myös muiden työvoimapulasta kärsivien toimialojen, esimerkiksi rakennus- ja logistiikka-alan, työntekijöille.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

22.8.2023

Kaupallinen yhteistyö

Picote tuo globaalin näkökulman putkien kunnostukseen

Picote tunnetaan rakenteita rikkomattomasta tekniikastaan myös Yhdysvalloissa, jonne se laajentui jo vuonna 2013. Nykyään Picotella työskentelee Pohjois-Amerikassa jo 10 työntekijää. Yritys laajentuu edelleen ja tekee jatkuvasti uusia innovaatioita.

Picote

harmaan talouden torjunta

5.5.2023

Harmaan talouden torjunta huomioitava rakennusurakoissa

Taloyhtiön hallituksen täytyy ottaa huomioon harmaan talouden torjunta hankkiessaan palveluja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Hallituksen kannattaa palkata ulkopuolinen projektijohtaja valvomaan urakoitsijan valintaa.

kulunvalvonta

16.11.2023

Kulunvalvonta rauhoitti ongelmayhtiön

As Oy Jyväskylän Helokantalot kärsi viitisen vuotta sitten pahasta huumeongelmasta. Yhtiössä oli toistuvia häiriöitä, kuten töhrimistä ja murtoja. Ongelmat ratkaistiin uusimalla lukitus ja ottamalla käyttöön kameravalvonta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti