Tukholmassa mietitään: metropoli vai viherkaupunki?

Löytyykö tilaa kaikille ja kaikelle, kun Tukholman kaupunki muuttaa muotoaan?  Näin kysyttiin keskustelutilaisuudessa, jonka Kulturhuset ja Fastighetsägarna Stockholm järjestivät eilen tiistai-iltana.

Tilaisuudesta kertoo Fastighetstidningen verkkosivuillaan. Kulturhusetin uusi toimitusjohtaja Jesper Larsson sanoi, että hänellä on kunnianhimoinen tavoite, että koko Tukholman keskusta olisi ”kulttuuritalo”.

Larsson painotti kulttuuriväen, kiinteistönomistajien ja elinkeinonharjoittajien yhteistyön merkitystä.

DJ ja toimittaja Nathan Hamelberg kaipasi kaupungin kehittämiseen joustavuutta, jotta asioita voisi kasvaa alhaalta ylöspäin.

Kiinteistöyhtiö AMF:n toimitusjohtaja Mats Hederos totesi, että jos omistaa runsaasti tilaa kantakaupungissa, voi uhrata osan siitä tuottamattomille asioille.

Lue koko artikkeli Fastighetstidningenin sivuilta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

3.10.2022

Isot työkalut käyttöön lainaamalla

Kymmenen helsinkiläistä taloyhtiötä kokeilee yhteistä tavaralainaamoa, josta voi noutaa tarvitsemansa laitteen lainaan sovelluksen avulla. Muun muassa höyrypuhdistimen ja tekstiilipesurin lainausmahdollisuus on kiinnostanut asukkaita.

13.10.2022

Taloyhtiöpäättäjät huolissaan energiakustannusten noususta

Energian hinnannousu huolestuttaa taloyhtiöpäättäjiä. Energiaa kuluu erityisesti lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen. Suuri osa taloyhtiöistä onkin alkanut miettiä energiansäästötoimia.

patteriverkosto

19.10.2022

Pidä patteriverkosto kunnossa

Taloyhtiössä kannattaa sopia yksi lämpötila, johon kaikki huoneistot säädetään. Jos lämpötila silti vaihtelee, vika voi olla ilmanvaihdossa. Myös patteriverkosto voi tarvita säätöä.

23.11.2022

Olisiko aika uusia sähköt?

Taloyhtiön sähköjärjestelmä on syytä saneerata, jos se on todettu turvallisuudeltaan puutteelliseksi tai kapasiteetiltaan riittämättömäksi nykypäivän tarpeisiin. Nykypäivänä suomalaisten sähkönkäyttö on huomattavan suurta. Sähköt voidaan päivittää esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti