Tietoiskulavalla kuultiin yleisöä innostaneita puheenvuoroja REM-kumppaneilta

Yksi Taloyhtiö2023-tapahtuman puhujalavoista oli nimeltään Tietoiskulava. Sen ohjelma koostui perinteeksi muodostuneen käytännön mukaisesti joka toisena vuotena REM-kumppaniyritysten asiantuntijoiden puheenvuoroista.

Tietoiskulava ideoitiin yleisöpalautteen pohjalta yhdessä Messukeskuksen kanssa kävijöiden kannalta selkeämmäksi ja helpommin löydettäväksi. Lavan puheenvuorojen ideana on antaa tietoiskujen omaisesti taloyhtiöiden hallituksen väelle hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä.

Kevään 2023 tapahtumassa lavan valokeila osoitti REM-kumppaneihin. Paikalla puhumassa oli asiantuntijoita muun muassa Smartvattenilta, Bauer Solutionilta, DNA:lta sekä Howden Finland Oy:ltä. Tietoiskulavan monipuolisia puheenaiheita olivat tänä vuonna esimerkiksi isännöinti, vakuutukset ja vahingot, veden ja energian säästö, väestönsuojelu ja taloyhtiön lukitusratkaisut. Puhujia lavalla oli kaiken kaikkiaan kymmenestä eri REM-asiantuntijayrityksestä. Asiantuntijat saivat puheenaiheista paljon kysymyksiä yleisöltä, ja interaktiivinen ilmapiiri koettiin innostavaksi niin yleisön kun puhujienkin joukossa. 

Taloyhtiö2023-tapahtuman tietoiskulavan ohjelma

Lavalla järjestettiin myös Vesi- ja energiaklinikka sekä Turvaklinikka. Näiden viisitoistaminuuttisten osioiden ideana on paneelikeskustelu aiheeseen liittyvistä puheenvuoroista. Klinikassa edeltävät puhujat kootaan yhteen, ja yleisölle annetaan mahdollisuus esittää heille kysymyksiä.

Vesi- ja energiaklinikka pidettiin päivän puolivälissä ja Turvaklinikka puolestaan päivän loppupuolella. Turvaklinikassa yleisöltä sateli kysymyksiä Safetum Oy:n edustaja Jeremi Teukolle, jonka puheenaihe käsitteli taloyhtiön väestönsuojia ja pelastussuunnitelmaa. Kävijöitä kiinnostivat erityisen paljon väestönsuojat ja niiden sijainnit.

Kävijäpalautteen perusteella Tietoiskulava koettiin erityisen mielenkiintoiseksi. Lavan monipuolinen sisältö ja asiantuntevat puhujat saivat spontaania kiitosta Taloyhtiö2023-tapahtuman yleisöltä. 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

julkisivuremontista

14.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Kaikki, mitä taloyhtiön julkisivuremontista tulee tietää

Julkisivuremontti on yksi taloyhtiön suurimmista remonteista. Hyvin toteutettuna se lisää kiinteistön arvoa ja parantaa asumismukavuutta. Lue tästä, miten remontissa voi onnistua parhaalla tavalla.

Raksystems

ikkunaremontti

6.4.2023

Kaupallinen yhteistyö

Kaikki, mitä taloyhtiön ikkunaremontista on hyvä tietää

Ikkunaremontti on yksi taloyhtiön yleisimmistä remonteista. Se tuo taloyhtiölle asumismukavuutta sekä usein myös rahallista säästöä arvon nousun ja lämmityskulujen laskun myötä. Miten remontissa onnistutaan parhaalla mahdollisella tavalla?

Raksystems

linjasaneeraus

13.4.2023

Taloyhtiö sai linjasaneerauksessa lisää energiatehokkuutta

Helsinkiläinen As Oy Risto Rytintie 24 toteutti linjasaneerauksen, jonka yhteydessä päätettiin parantaa myös energiatehokkuutta ja vaihtaa kaukolämmöstä maalämpöön. Samalla uusittiin yleisiä tiloja ja parannettiin esteettömyyttä. Yhtiö sai energia- ja esteettömyyskorjauksiin avustusta ARAlta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

salaremontti

10.11.2023

Osakkaan salaremontti – mitä siitä seuraa?

Taloyhtiöissä paljastuu toisinaan tilanteita, joissa osakkeenomistaja on tehnyt huoneistossaan isompaa tai pienempää remonttia salaa, ilmoittamatta siitä yhtiölle kirjallisesti etukäteen. Kuinka yhtiön tulee tällaisessa tilanteessa toimia ja mitä salaremontista voi seurata?

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti