Syyskuun Suomen Kiinteistölehti perehtyy ryhmäkorjaukseen

syyskuun lehti

Rakentamisen laatu, lähiötalojen ryhmäkorjaus, kyberturvallisuus ja varautuminen. Näiden aiheiden lisäksi syyskuun Kiinteistölehti pureutuu asumisen kasvaviin menoihin.

Kireät aikataulut ja urakoiden haaliminen ovat korjausrakentamisen keskeisiä haasteita, kuvailee Rakentamisen Laatu RALA ry:n uusi toimitusjohtaja Kirsi Hautala. RALA pyrkii edistämään kestävää ja laadukasta rakentamista.

Turun Hepokullan lähiötalot olivat korjauksen tarpeessa, mutta rahoitus oli vaakalaudalla. Rahoittajat vakuuttuivat lopulta siitä, että ryhmäkorjauksella saavutettava yhtenäinen ilme nostaa alueen arvon sille tasolle, jolle se hyvän sijainnin perusteella kuuluu. Lue lisää ryhmäkorjauksen eduista artikkelista Ryhmävoimaa korjaamiseen, viihtyvyyttä asumiseen.

Keskittyykö isännöinti jo liiaksi? Isot isännöintiyritykset hakevat kasvusta taloudellista selkänojaa ja monipuolisempaa osaamista. Asiantuntijat kehottavat tarkistamaan sopimuksen sisällön, jos isännöinti muuttuu yrityskaupan myötä.

Kartoita kiinteistön laitteet ja järjestelmät kyberuhkien varalta ja muista varautuminen poikkeustilanteisiin silloinkin, kun taloyhtiössä ei ole omaa väestönsuojaa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

taloyhtiölaina kallistunut reippaasti

2.9.2022

Uusi taloyhtiölaina kallistunut roimasti

Uuden taloyhtiölainan hinta on noussut reippaasti, selviää Suomen Kiinteistölehden tuoreesta lainavertailusta. Korkojen nousu tuntuu myös vanhoissa taloyhtiölainoissa. Myös sijoitusasuntolainan hinta on nousussa.

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti