Suomen suurin rakennusalan myymälä yritysasiakkaille avautui

Helsinkiin on avattu Suomen suurin rakentamisen ammattilaisia palveleva K-Rauta PRO Center. Sijainti Pasilassa mahdollistaa nopeat noudot ja toimitukset kantakaupungin rakennuskohteisiin, kirjoittaa Talotekniikka.

Veturitien entiseen rekkaterminaaliin avautui 18.2.2020 uudenlainen palvelukokonaisuus yritysasiakkaille: myymälä ja täsmätoimitusterminaali. Myöhemmin keväällä samaan kiinteistöön avataan teknisen tukkukaupan myymälä Onninen Mega Express ja Onnisen toimitusvarasto infra-asiakkaille. Kooltaan kiinteistö on yli 10 000 neliömetriä, piha-alueen koko on viisinkertainen.

Täsmätoimitus on K-Raudan uusi palvelu, jossa tuotteet toimitetaan tilauksen mukaisesti pakattuna, sovittuna ajankohtana tiettyyn kohtaan työmaalle. Palvelu on suunniteltu erityisesti linjasaneerausurakoitsijoille, rakennusliikkeille ja talotehtaille.

K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere kertoo artikkelissa, että täsämätoimitus vähentää turhia kuljetuksia työmaalle, varastointitarvetta työmaalla ja tavaraerien ylimääräisiä siirtoja. Samalla myös työturvallisuus kohteissa paranee, kun tavaroiden siirtely ja ylimääräinen varastointi työmaalla vähenee.

Lue lisää täältä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Rakentamisen laatu

28.9.2022

Kuukauden kasvo: Rakentamisen laadun edistäjä

Rakentamisen Laatu RALA ry:n uusi toimitusjohtaja Kirsi Hautala kertoo, mihin suuntaan RALA tulee tulevina vuosina kehittymään. Varmaa on, että se tulee edelleen toimimaan kestävän ja laadukkaan rakentamisen edistäjänä.

27.10.2022

Kuukauden kasvo: Takaisin kasvu-uralle

Talokeskuksen uusi toimitusjohtaja Anssi Väätäinen aikoo viedä Talokeskuksen uudelle vuosisadalle. Se tarkoittaa yrityksen mielikuvan kirkastamista: Talokeskus on paljon muutakin kuin kuntoarvioiden tekijä.

taloyhtiölaina kallistunut reippaasti

2.9.2022

Uusi taloyhtiölaina kallistunut roimasti

Uuden taloyhtiölainan hinta on noussut reippaasti, selviää Suomen Kiinteistölehden tuoreesta lainavertailusta. Korkojen nousu tuntuu myös vanhoissa taloyhtiölainoissa. Myös sijoitusasuntolainan hinta on nousussa.

korjausrakentaminen

16.3.2023

Kiinteistöliitto Uusimaa: Asuminen ei saa enää kallistua

EU-parlamentti on hyväksynyt lakiehdotuksen, jolla tähdätään nopeisiin energiatehokkuuden parannuksiin kiinteistöissä. Valitut keinot eivät ole järkeviä, arvostelee Kiinteistöliitto Uusimaa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti