Suomen Kiinteistölehti perehtyy helmikuussa vakuutuksiin 

vakuutuksiin

Palo-osastoimaton yläpohja on iso riski rivitalossa, koska sen kautta tulipalo leviää nopeasti toisiin asuntoihin. Tämä koettiin viime kesänä Mäntsälän Mikkosentiellä, jonne rakentuu parhaillaan vakuutuksen turvin uusi rivitalo palossa tuhoutuneen tilalle.  Suomen Kiinteistölehti kävi tutustumassa rakennushankkeeseen helmikuun numerossaan. 

Sähköautojen määrä liikenteessä kasvaa, ja samalla lisääntyy tarve niiden lataukselle myös taloyhtiöissä. Helsingissä 29 taloyhtiötä toteutti yhteishankkeena latausmahdollisuuden yli 800 autopaikalle ARAn avustuksen turvin. Hankkeen puuhamies jakaa vinkkinsä lataushanketta harkitseville. 

Mikä huoneistotietojärjestelmään siirtymisessä kestää? Taloyhtiöiden on siirrettävä osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään rekisteriin kuluvan vuoden loppuun mennessä, mutta siirron on tehnyt vasta noin joka seitsemäs yhtiö. Kysyimme, mistä kiikastaa. 

Miksi kiinteistönvälittäjät ovat usein melkoisia persoonallisuuksia? Sen tietää MTV:n uutisistakin tuttu toimittaja Jaakko Loikkanen, joka on koonnut kiinteistönvälittäjien parhaat kertomukset pian ilmestyväksi kirjaksi.  

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti