Suomalainen palvelu haastaa AirBnB:n

Suomalainen majoituspalvelu Forenom lupaa vuokrata omistus- tai vuokra-asuntosi kesän ajaksi ja maksaa tarvittaessa koko kesän vuokran etukäteen.

Tyhjänä seisova omistus- tai vuokra-asunto aiheuttaa turhia lisäkuluja kesän budjettiin. Tästä syystä kaupunkilaiset haluavat tarjota asuntonsa vuokralle lähtiessään itse kesän viettoon toiselle paikkakunnalle. Samaan aikaan tilapäisen kesämajoituksen tarve kasvaa kaupungeissa.

Forenomin Kesävuokralainen on helppo, turvallinen ja kannattava tapa ratkaista asunnon vuokraus kesän ajaksi. Forenom vuokraa omistus- tai vuokra-asunnon ja ammattilaiset huolehtivat asunnosta koko kesän.

”Tarjoamme asiakkaillemme soveltuvasta kalustetusta asunnosta kiinteän vuokran koko kesän. Koska haluamme tehdä vuokraamisesta mahdollisimman helppoa, maksamme tarvittaessa koko kesän vuokran etukäteen,” kertoo Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen.

Sekä omistus- että vuokra-asunnon voi vuokrata Forenomille. Ihalainen muistuttaa kuitenkin, että vuokra-asunnon jälleenvuokraukseen tarvitaan lupa asunnon omistajalta.

”Kesällä asuntojen tarve kasvaa merkittävästi. Yritysasiakkaillamme on suuri tarve asunnoille pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa kesätyöntekijöidensä majoittamiseksi. Erityisesti pääkaupunkiseudun tiukka asuntotilanne voi tehdä kesäasunnon löytämisestä vaikeaa” kertoo Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas.

Forenom vuokraa asuntoja ensisijaisesti yritysasiakkaidensa käyttöön, mutta myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita majoittumaan. Forenomin asiakaslupauksen mukaisesti asunto tarkastetaan ja siivotaan huolellisesti aina majoittujan vaihtuessa. Asunnon vuokraaja ja omistaja voi siis olla huoletta, sillä asunnosta pidetään hyvää huolta.

’’Olemme Suomen kokenein kodinomaisen majoituksen tarjoaja ja asiakaspalvelumme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa myös suomeksi. Henkilöstömme koostuu yli 270 ammattilaisesta, joten asuntosi on hyvissä käsissä’’, lupaa Kangas.

Tutustu Kesävuokralainen kampanjaan.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinnin kilpailutus

11.10.2023

Isännöinnin kilpailutus kannattaa valmistella huolella

Isännöintipalvelun kilpailutus voi tulla ajankohtaiseksi useasta eri syystä. Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi järjesti huhtikuussa jäsenilleen koulutustilaisuuden isännöinnin ostamisesta. Erityisesti isännöinnin laadun arviointi herättää kysymyksiä.

harmaan talouden torjunta

5.5.2023

Harmaan talouden torjunta huomioitava rakennusurakoissa

Taloyhtiön hallituksen täytyy ottaa huomioon harmaan talouden torjunta hankkiessaan palveluja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Hallituksen kannattaa palkata ulkopuolinen projektijohtaja valvomaan urakoitsijan valintaa.

muutostyöpalvelu

20.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Muutostyöpalvelun ABC

Taloyhtiön putkiremontti saattaa tuntua stressaavalta, mutta Laattapisteen muutostyöpalvelu helpottaa kaikkien remontin osapuolten arkea. Muutostyöpalvelun avulla persoonallisen kylpyhuoneen suunnittelu ja toteuttaminen sujuvat vaivattomasti.

Laattapiste

Isännöitsijän vaihto

22.9.2023

Isännöitsijän vaihto toi kaivatun muutoksen

As Oy Ohjaajantie 10-12:n hallitus turhautui toimimattomaan yhteistyöhön isännöitsijän kanssa. He määrittelivät taloyhtiön tarpeet ja odotukset, ja kilpailuttivat isännöintiyrityksiä. Nyt taloyhtiön arki sujuu toimivan isännöinnin ansiosta.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti