SKH-Isännöinti nosti alan palvelun uudelle tasolle

Kotimainen SKH-Isännöinti Oy on tuonut asiakkailleen uusia palvelumuotoja, joita alan muilla toimijoilla ei ole, kuten viikkoraportit ja puhelinpalvelun myös iltaisin.

– Vastuullinen isännöinti perustuu mahdollisimman hyvään asiakaskokemukseen ja täydellisen läpinäkyvään toimintaan asiakkaiden kanssa, toimitusjohtaja Markku Kulomäki toteaa.

SKH-Isännöinnin kehittämä Talokanava toimii tehokkaasti taloyhtiöiden asukkaiden, osakkaiden ja yhtiön hallituksen jäsenten kaksisuuntaisena viestintäkanavana. Talokanava myös taltioi sinne kertyneen tiedon avoimesti ja reaaliaikaisesti. Vain taloyhtiön luottamushenkilöiden ja isännöintitiimin käyttöön tarkoitettu tieto on saatavilla käyttäjätunnuksin. Kaikki taloyhtiön asiat ja palvelupyynnöt ovat nähtävillä Talokanavasta. SKH:n isännöimissä taloyhtiöissä  yhtiön hallitus tietää, mitä talossa tapahtuu.

– Nyt syyskuun alusta otamme käyttöön uuden toimintamallin tiedonkulun varmistamiseksi. Tulemme lähettämään aina perjantaisin yhtiön hallituksen jäsenille raportin kuluneen viikon tapahtumista kyseisessä talossa, Markku Kulomäki kertoo.

SKH-Isännöinnin asukkaille suunnattua puhelinpalvelua on myös laajennettu ja se toimii nyt arkipäivisin kello 18 asti. Näin asukkaat voivat ottaa yhteyttä esimerkiksi oman työpäivänsä jälkeen.

SKH on kehittänyt oman Isännöintimallinsa, jossa isännöitsijä keskittyy kokonaisuuden hallintaan, työskentelee kiinteässä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan kanssa sekä vastaa siitä, että taloyhtiö saa sovittua isännöintipalvelua. Isännöitsijä myös varmistaa osaltaan taloyhtiön riskien hallinnan.

Kilpailukykyä ylivoimaisilla palveluilla

SKH-Isännöinti on perustettu 1982 nimellä Asuntopalvelu Markku Kulomäki. Nyt se on pääkaupunkiseudun suurin yksityinen asunto-osakeyhtiöille palvelua tuottava isännöintialan yritys. Tällä hetkellä SKH:n asiakkaina on vajaat 300 taloyhtiötä, joissa asuntoja noin kymmenen tuhatta ja hallituksen jäseniä yli tuhat. Henkilökuntaa on noin 60. Viime vuoden liikevaihto oli 4,5 miljoonaa euroa, jossa kasvua 12 % edelliseen vuoteen verrattuna.

– Tavoitteemme on edelleen toimialaa nopeampi kasvu. Se saavutetaan oikeilla tuotteistuksilla ja ylivoimaisella palvelutuotannolla. Kaiken toimintamme perustana on Vastuullinen isännöinti, Markku Kulomäki toteaa.

Se tarkoittaa muun muassa sitä, että asiakkaat voivat luottaa yhteistoiminnan jatkuvan sovitulla tavalla.

– Olemme toimineet 33 vuotta kotimaisena, itsellisenä yhtiönä. Niin aiomme varmuudella jatkaakin, Markku Kulomäki sanoo.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

isännöintimeklari kilpailuttaa

8.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöinnin taloyhtiöllesi

Isännöintimeklari tarjoaa puolueettoman kilpailutuspalvelun, jossa vertaillaan isännöintitoimistoja hinnan, palvelun ja laadun perusteella. Näin taloyhtiö voi varmistaa luotettavan isännöitsijän löytymisen.

Isännöintimeklari

3.12.2021

Isännöinnin pitää tuottaa taloyhtiölle lisäarvoa

Asunto-osakeyhtiölaki antaa yhtiön johdolle eli hallitukselle ja isännöitsijälle selkeän tehtävän. Heidän on huolellisesti toimien edistettävä yhtiön etua. Lainsäädännöllistä viitekehystä peilaten hallitus ja isännöitsijä istuvat samalla puolella pöytää päätöksiä tehdessä.

3.3.2022

Valtava määrä taloyhtiöitä on vaihtanut isännöintitoimistoa

Taloyhtiöt vaihtavat isännöitsijää kiihtyvää tahtia, kertoo Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) data. Markkinoiden ylivoimaisesti suurimmat häviäjät ovat Realia ja Tahkola. Kun mukaan laskee REIM Isännöinnin, ovat kolmikon vuosimenetykset yhteensä yli 800 taloyhtiötä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti