Safetum Oy osaksi kiinteistöalan luotettavien kumppaneiden verkostoa

REM eli Real Estate Members on kiinteistöalalla toimivien huippuosaajien muodostama verkosto, joka tekee kiinteistöalaa ja asiakkaita hyödyntävää yhteistyötä ja kehittää kumppanuusajattelua. Yhteistyöverkoston jäsenet edustavat kiinteistöalalla oman sektorinsa kärkeä.

”Olemme erittäin iloisia, että kuulumme kiinteistöalan huippuosaajien joukkoon ja saamme olla edistämässä kiinteistöalan toimintaa. Arvojemme mukaisesti tavoitteenamme on löytää asiakkaidemme tarpeet, tuoda lisäarvoa palvelukonseptimme avulla ja välittää sekä pitää huolta asiakkaistamme. Tämän voi kiteyttää yhteen lauseeseen. Asiakas on työnantajamme, ei Safetum”, kertoo Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.

Safetumin Pelastusvalvoja-palvelua käyttää jo yli 6 000 taloyhtiötä ja yrityskiinteistöä, joissa asuu ja työskentelee yhteensä yli puoli miljoonaa suomalaista.

”Asiantuntijamme ovat tehneet vuoden 2016 aikana kiinteistöihin yli 3000 pelastustarkastusta ja tarkastuksilla on tehty yli 30 000 turvallisuushavaintoa. Havainnot ovat johtaneet tuhansiin korjaussuosituksiin eli turvallisuutta edistäviin käytännön toimenpiteisiin”, kertoo Jurvelin.

Tyypillisimmät ongelmat liittyvät puutteellisiin palokatkoihin, hätäuloskäytävillä oleviin tavaroihin, pelastussuunnitelmien tiedottamiseen sekä savunpoistoluukkujen huoltojen laiminlyönteihin.

Pelastusvalvoja–palvelu tuo kiinteistön pelastusturvallisuuden mitattavaan muotoon. Asiakkaamme seuraavat pelastusturvallisuuden tilaa reaaliaikaisen turvallisuusindeksin avulla.

”Uskomme, että kiinteistöjen pelastusturvallisuus ei kehity ainoastaan pelastussuunnitelmadokumenttaja laatimalla tai päivittämällä, vaan käytännön turvallisuustoimenpiteiden avulla”, päättää Tuomas Jurvelin.

Safetum on kiinteistöjen pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, joka teki valvomissaan kiinteistöissä noin 30 000 turvallisuushavaintoa vuoden 2015 aikana. Safetum toimii koko maassa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 20 pelastusturvallisuuden ammattilaista. Safetumin tärkein tuote on Oma Pelastusvalvoja -palvelu, jonka käyttäjät ovat asunto-osakeyhtiöitä ja yritysten toimitilakiinteistöjä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

paloturvallisuus ja varautuminen

11.4.2023

Kaupallinen yhteistyö

Miltä kiinteistöjen paloturvallisuus ja varautuminen näyttivät vuonna 2022?

Taloyhtiöt pystyvät varautumaan häiriötilanteisiin arvioimalla riskejä säännöllisesti, pienentämällä riskejä sekä viestimällä asukkaille turvallisuusohjeista johdonmukaisesti. Safetumin paloturvallisuusraportti kertoo, kuinka turvallisia kiinteistöt olivat viime vuonna.

Safetum

palovaroitinlaki

23.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Palovaroitinlaki muuttuu 1.1.2024 – Oletko valmis?

Pelastuslaki uudistuu 1.1.2024, minkä myötä vastuu asuinhuoneistojen palovaroittimien ylläpidosta ja toimivuudesta siirtyy asukkaalta taloyhtiölle. Lakimuutoksen tavoitteena on edistää taloyhtiöissä asuvien ihmisten turvallisuutta.

Safetum

28.11.2023

Yleisön kiinnostus väestönsuojelua kohtaan yllätti Safetumin

Taloyhtiö2023-tapahtumassa yleisön kiinnostus väensuojelua kohtaan yllätti Safetum Oy:n puhuja Jeremi Teukun.

paloturvallinen taloyhtiö

10.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Tehtävänä paloturvallinen taloyhtiö ja koti

Suomessa pelastusviranomaisten tietoon tulee vuosittain noin 12 000 tulipaloa, joista merkittävä osa on ihmisen toiminnan aiheuttamia. Safetum on käynnistänyt tänä syksynä kampanjan suomalaisten taloyhtiöiden paloturvallisuuden edistämiseksi.

Safetum

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti