REIM Group osti Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelun

REIM Group Oy Ltd on ostanut Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu Oy:n. Lohjalla toimiva yritys liittyi REIM Groupiin huhtikuun alussa.

Kaupan myötä REIM Group laajenee toimimaan 13:lla paikkakunnalla.

REIM Group on valtakunnallinen isännöintiä, tilitoimistopalveluja ja kiinteistönvälitystä tarjoava yritys. Se on perustettu vuonna 1988. Yhtiön päätoimiala on isännöinti, jota REIM Isännöinti harjoittaa itsenäisten yhtiöiden kautta 12:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. REIM Talouden tilitoimistoja on Lappeenrannassa ja Kouvolassa. REIM Välitys palvelee Lappeenrannan ja Imatran seudulla, pääasiassa liikekiinteistöjen välityksessä. REIM Groupin päätoimipaikka on Lappeenrannassa. Työntekijöitä on noin 170.

Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu Oy on perustettu vuonna 1994. Sen palveluihin kuuluvat hallinnollinen ja tekninen isännöinti, kirjanpito, vuokranvalvonta ja kulutusseuranta. Yhtiön kautta on tarjolla myös vuokra-asuntoja Lohjalla, Tammisaaressa ja Karjaalla. Yrityksessä on 16 työntekijää.

– Yrityskauppa toteuttaa REIM Groupin strategiaa, jonka mukaan tavoitteena on hallittu kasvu muun muassa yrityskaupoilla. Lisäksi kauppa vahvistaa REIMin valtakunnallista asemaa tuomalla mukaan uusia paikkakuntia läntisellä Uudellamaalla, sanoo REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren.

Hellgrenin mukaan Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu täydentää hienosti REIM Isännöintiä ja kaupan myötä tulee yritykseen lisää isännöinnin ammattilaisia.

Länsi-Uudenmaan isännöintipalvelun toimitusjohtajan Tapio Sovijärven mukaan yrityskauppa antaa mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

komposti

30.9.2022

Näin onnistut kompostoinnissa

Syksyllä puutarhasta syntyy monenlaista kasvijätettä. Kasvijätteet voi kompostoida taloyhtiön pihalla eikä siitä tarvitse tehdä kompostointi-ilmoitusta jätehuoltoviranomaiselle. Onnistunut kompostointi vaatii kerroksellisuutta.

19.1.2023

Isännöintikartellipäätöksestä useita valituksia

Kilpailu- ja kuluttajavirasto sekä kolme isännöintialan yritystä ovat valittaneet markkinaoikeuden isännöintikartellia koskevasta ratkaisusta korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

hissiremontti

23.5.2022

Veräjähissi kuntoon vanhaa taloa arvostaen

Helsingissä Uudenmaankatu 13:ssa tehtiin vaativa hissiremontti historiallisessa taloyhtiössä. Hissit peruskorjattiin alkuperäinen ulkonäkö säilyttäen. Projekti onnistui hallituksen, isännöitsijän ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyönä.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti