Puukerrostaloasuminen ei innosta Imatralla

Imatrankoskella sijaitsevan kolmikerroksisen puutalon osakehuoneistoista ei ole vielä tehty yhtään kauppaa, kirjoittaa Etelä-Saimaa. Puukerrostalo valmistui viime marraskuussa.

Tällä hetkellä Imatralle on valmistumassa useita uudisrakennuksia ja ostajilla on varaa mistä valita. Ostajalle pelkän pohjapiirroksen perusteella ostaminen voi olla vaikeaa ja asunto halutaan nähdä valmiina, jolloin tilaratkaisut nähdään kunnolla. Myös jos vanha asunto ei mene kaupaksi, voi uuden ostaminen hankaloitua.

Kiinnostusta puukerrostaloa kohtaan on ollut, mutta kauppoja ei ole syntynyt. Imatralla ollaankin asuntokauppaa nyt vauhdittamassa tarjouskampanjalla, missä huhtikuussa tehdyistä huoneistokaupoista saa kymmenen prosentin alennuksen.

Lue alkuperäinen juttu Etelä-Saimaasta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

sisäilmaselvitys

9.11.2023

Sisäilmaselvitys alkaa havainnosta

Jos asukas kokee sisäilman huonoksi, täytyy tehdä sisäilmaselvitys. Selvityksen teossa auttaa THL:n kehittämä toimintamalli sisäilmatilanteiden selvittämiseen. Tärkeintä on kuitenkin ehkäistä ongelmia hyvällä kiinteistönpidolla.

13.1.2023

Mitä on vastuullisuus taloyhtiössä?

Vastuullisuuskeskustelu ulottuu lähivuosina myös taloyhtiöihin, ja hyvin hoidetut taloyhtiöt nousevat arvoon. Vastuullisuuteen kuuluu niin ekologinen, taloudellinen kuin sosiaalinen vastuu. Suunnitelmallinen kiinteistönpito on keskeinen osa vastuullisuuden johtamista.

27.9.2023

Tietoiskulavalla kuultiin yleisöä innostaneita puheenvuoroja REM-kumppaneilta

Taloyhtiö2023-tapahtuman Tietoiskulavalla oli useita puheenvuoroja mm. isännöintiä, energiankulutusta sekä väestönsuojelua koskien. Yleisö piti tietoiskulavan ohjelmaa informatiivisena ja innostavana.

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti