Ovenia uudisti isännöinnin hinnoittelun – avainsanana läpinäkyvyys

Isännöintipalveluita tarjoava Ovenia on uudistanut toimintaansa. Taloyhtiöt saavat jatkossa läpinäkyvästi hinnoiteltua, selkeästi määriteltyä palvelua, sekä käyttöönsä taloyhtiön oman verkkosivuston.

Isännöintipalveluiden epäselvä hinnoittelu turhauttaa ja puhuttaa monissa taloyhtiöissä. Vastauksena tähän Ovenia on uudistanut omia palveluitaan niin, että asiakastaloyhtiölle voidaan määritellä euron tarkkuudella, mistä palveluiden loppusumma koostuu.

– Isännöintipalvelumme muodostuu kahdesta kokonaisuudesta: isännöinnin vuosikellosta eli ennakoitavissa olevista tehtävistä, sekä poliklinikasta eli ennakoimattomista tehtävistä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi taloyhtiössä sattuvat vahingot tai remontit, kertoo aluejohtaja Timo Metsälä.

Uuden hinnoittelumallin avainsana on läpinäkyvyys. Vuosikelloon liittyvät tehtävät tarjotaan pakettihinnalla ja poliklinikan tehtävät suoriteperusteisesti. Kun taloyhtiössä tiedetään, mistä palveluista maksetaan, budjetti on helpompi laatia, isännöitsijän toimintaa on helppo seurata ja isännöintipalveluiden hankkiminen on selkeämpää.

Taloyhtiön tiedot verkkopalveluun

Läpinäkyvyyttä isännöintipalveluihin tuo myös Ovenian verkkoisännöintipalvelu, jota on vuoden alusta asti laajennettu kaikkien asiakkaiden käyttöön. Taloyhtiöt saavat käyttöönsä oman intranetin, jossa voi tarkastella taloyhtiön asiakirjoja sekä esimerkiksi varata autopaikan tai saunavuoron.

– Verkkopalvelu on taloyhtiön oma tietopankki, josta löytyy valtavasti tietoa. Harva haluaa enää asioida pankissa, jolla ei ole verkkopankkia, joten miksi isännöintipalvelut olisivat eri asia, Metsälä sanoo.

Verkkopalvelu hinnoitellaan osaksi vuosipalvelua, ja halutessaan sen voi myös jättää pois palveluvalikoimasta.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

10.5.2017

Isännöitsijä

Isännöitsijän rooli taloyhtiön hoidossa on keskeinen. Isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Hallituksen eräs keskeisimpiä tehtäviä on pitää huolta siitä, että taloyhtiöllä on mahdollisimman pätevä ja ammattitaitoinen isännöitsijä.

4.1.2018

Colliers International ostaa Ovenian

Markkinajohtaja Ovenia Groupin osto vahvistaa entisestään Colliersin kiinteistö- ja varainhoitotoimintaa Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan toimialueella.  Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI, TSX: CIG), maailman johtava kiinteistöjohtamisalan yritys, on tänään ilmoittanut ostavansa Ovenia Groupin (myöhemmin ”Ovenia” tai ”yritys”), Suomen johtavan kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluja tarjoavan yrityksen. Viimeisen kahdentoista kuukauden aikana Ovenia on tuottanut yli 45 miljoonaa euroa […]

16.9.2014

Mikkelin Asuntokeskus ja Ovenia Isännöinti yhdistyvät

Mikkelin seudulla 24 vuotta toiminut Mikkelin Asuntokeskus Oy ja Suomen suurimpiin isännöintiyrityksiin lukeutuva Ovenia Isännöinti Oy yhdistyvät. Toimijat tähtäävät yhdistymisellä etenkin asiakaspalvelun ja teknisen isännöinnin kehittämiseen. Taustalla on lokakuussa 2013 toteutunut yrityskauppa, jossa Ovenia Isännöinti osti Mikkelin Asuntokeskuksen.

7.4.2020

Isännöintipalkkiot 2020 -tutkimus: Kokouspalkkiot ja muut erillisveloitukset nousseet eniten

Taloyhtiöiden maksamat isännöintipalkkiot ovat kasvaneet maltillisesti viime vuosina. Isännöinnin kiinteä kuukausipalkkio on pysynyt ennallaan vuodesta 2017 vuoteen 2020, jopa laskenut hieman. Isännöintipalkkiot vaihtelevat huomattavasti, ja erityisen suurta vaihtelu on erillisveloitusten osalta.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti