Norjan asuntohinnat jatkavat laskuaan

Asuntojen hinnat Norjassa laskivat kolmatta peräkkäistä kuukautta, kertoo Affärsvärldenin verkkolehti. Eiendom Norgen tilastojen mukaan hinnat olivat heinäkuussa 1,2 prosenttia alemmat kuin kesäkuussa. Ne nousivat kuitenkin 4,8 prosenttia vuoden 2016 heinäkuuhun verrattuna.

Asuntojen hinnat laskevat yleensäkin Norjassa kesä- ja heinäkuussa, sanoo Eiendom Norgen toimitusjohtaja Christian Vammervold. Hän toteaa, että Norjan asuntomarkkinoita on viime aikoina leimannut voimakas hintojen lasku Oslossa. Se vaikuttaa koko maan tilastoihin.

Vammervold sanoo  Norjan asuntomarkkinoilla nykyisin vallitsevan runsaan tarjonnan vaikuttavan hillitsevästi hintakehitykseen, myös tulevina kuukausina.

Lue koko artikkeli Affärsvärldenin verkkosivuilta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

sähkönsäästötalkoisiin

21.12.2022

Kaupallinen yhteistyö

Taloyhtiö mukaan Euroopan sähkönsäästötalkoisiin?

Pitkäikäinen valokuituverkko on viisas valinta niin kuluttajan kuin koko maailman energiansäästön kannalta. Kiinteä yhteys kuluttaa nimittäin huomattavasti vähemmän sähköä kuin mobiiliverkko.

Valokuitunen

vuokranantajat riskejä

12.1.2023

Yksityiset vuokranantajat kaihtavat riskejä

Vuokranantajat ottavat nyt velkaa ja korottavat vuokria maltillisesti, selviää Suomen Vuokranantajien tuoreesta jäsenkyselystä. Riskejä halutaan välttää hoitokulujen ja korkojen noustessa. Into uusien sijoitusasuntojen ostoon on laskenut.

kannustinloukku

6.3.2023

Hypo: Kannustinloukku hidastaa asuntokauppaa

Asuntomarkkinoiden kannustinloukku hidastaa asuntokauppaa, kertoo Hypo-pankki asuntomarkkinakatsauksessaan. Korkokatot saavat ihmiset odottamaan uuden asunnon ostamista pidempään. Hypo ennustaa asuntojen hintojen laskevan entisestään.

Kiinteistöliiton puheenjohtajana

3.4.2023

Timo Nieminen jatkaa Kiinteistöliiton puheenjohtajana

Suomen Kiinteistöliiton puheenjohtajana jatkaa diplomi-insinööri Timo Nieminen Kauniaisista. Valinnan teki Jyväskylässä huhtikuun alussa kokoontunut liittokokous. Nieminen on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2018 lähtien.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti