Mikkelin Asuntokeskus ja Ovenia Isännöinti yhdistyvät

Mikkelin seudulla 24 vuotta toiminut Mikkelin Asuntokeskus Oy ja Suomen suurimpiin isännöintiyrityksiin lukeutuva Ovenia Isännöinti Oy yhdistyvät. Toimijat tähtäävät yhdistymisellä etenkin asiakaspalvelun ja teknisen isännöinnin kehittämiseen.

Taustalla on lokakuussa 2013 toteutunut yrityskauppa, jossa Ovenia Isännöinti osti Mikkelin Asuntokeskuksen. Muutto yhteisiin toimitiloihin tapahtui 1. syyskuuta. Osoitteessa Porrassalmenkatu 21B työskentelee nyt 16 alan asiantuntijaa, joista 10 on isännöitsijöitä.

Toimistojen yhdistäminen ei aiheuta muutoksia Ovenia Isännöinnin tai Asuntokeskuksen isännöitsijöiden asiakasyhtiöille. Vastuuisännöitsijät jatkavat omien kohteidensa hoitoa, ja yhteystiedot säilyvät ennallaan.

– Ovenia on vuoden 2014 aikana aloittanut uuden isännöintipalvelumallin käyttöönoton ja toimintatapojen kehittämisen. Pystymme toimimaan Mikkelin alueella paremmilla resursseilla ja  tehokkaammin, kun yhdistämme voimavaramme. Tähtäämme etenkin asiakaspalvelun tehostamiseen sekä teknisen isännöinnin kehittämiseen, kertoo yksikön päällikkö Juhani Kortelainen.

– Strategiamme on toimia lähellä paikallisia asiakkaita, mutta tarjota valtakunnallisen organisaation edut ja hyödyt. Mikkelin Asuntokeskuksella on osaavat ja kokeneet isännöitsijät, jotka saavat nyt tuekseen koko Suomen laajuiset verkostot. Yhdistyminen tuottaa asiakkaille entistä parempaa palvelua, täydentää Ovenia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Marko Tikkanen.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

1.4.2016

Isännöintiyhteisön valitseminen isännöitsijäksi

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009, AOYL) poikkeaa vanhasta siltä osin, että nykyinen sallii rekisteröidyn yhteisön valitsemisen isännöitsijäksi. Aiemman lain perusteella isännöitsijäksi voitiin valita vain luonnollinen henkilö. Vaikka nykyinen asunto-osakeyhtiölaki on tullut voimaan 1.7.2010, on voimaanpanolaissa todettu, että yhteisön valitseminen isännöitsijäksi tulee mahdolliseksi vasta kun valtioneuvoston asetuksella on tästä säädetty.

28.5.2015

Isännöintiyrityksen valitseminen

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009, AOYL) poikkeaa vanhasta siltä osin, että nykyinen sallii rekisteröidyn yhteisön, käytännössä isännöintiyrityksen, valitsemisen isännöitsijäksi. Aiemman lain perusteella isännöitsijäksi voitiin valita vain luonnollinen henkilö. Vaikka nykyinen asunto-osakeyhtiölaki on tullut voimaan 1.7.2010, on voimaanpanolaissa todettu, että yhteisön valitseminen isännöitsijäksi tulee mahdolliseksi vasta kun valtioneuvoston asetuksella on tästä säädetty.

21.9.2015

Isännöintiyritys 2015 -palkinto Kotkan Isännöintipalvelu Oy:lle

Isännöintiliiton Isännöintiyritys 2015 -palkinnon sai Kotkan Isännöintipalvelu Oy. Yrityksellä on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen ote niin omassa toiminnassa kuin asiakastaloyhtiöidenkin johtamisessa. Isännöintiliitto antoi Isännöintiyritys 2015 -palkinnon Kotkan Isännöintipalvelu Oy:lle.

11.9.2014

Isännöintiala tarvitsee satoja uusia osaajia vuosittain

Irtisanomiset ruuhkauttivat median, mutta isännöintialalla suuri on tarve uusille osaajille, sillä noin puolet nykyisistä isännöitsijöistä jää eläkkeelle 10 vuoden sisällä. Työnhakijat eivät vielä ole löytäneet isännöintialaa, sillä monissa alan yrityksissä kamppaillaan rekrytointihaasteiden kanssa. Isännöintiyrityksille tehdyn talousbarometrin (2014) mukaan vain 12 % isännöintiyrityksistä oli sitä mieltä, että pätevää työvoimaa on hyvin saatavilla.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti