Mikkelin Asuntokeskus ja Ovenia Isännöinti yhdistyvät

Mikkelin seudulla 24 vuotta toiminut Mikkelin Asuntokeskus Oy ja Suomen suurimpiin isännöintiyrityksiin lukeutuva Ovenia Isännöinti Oy yhdistyvät. Toimijat tähtäävät yhdistymisellä etenkin asiakaspalvelun ja teknisen isännöinnin kehittämiseen.

Taustalla on lokakuussa 2013 toteutunut yrityskauppa, jossa Ovenia Isännöinti osti Mikkelin Asuntokeskuksen. Muutto yhteisiin toimitiloihin tapahtui 1. syyskuuta. Osoitteessa Porrassalmenkatu 21B työskentelee nyt 16 alan asiantuntijaa, joista 10 on isännöitsijöitä.

Toimistojen yhdistäminen ei aiheuta muutoksia Ovenia Isännöinnin tai Asuntokeskuksen isännöitsijöiden asiakasyhtiöille. Vastuuisännöitsijät jatkavat omien kohteidensa hoitoa, ja yhteystiedot säilyvät ennallaan.

– Ovenia on vuoden 2014 aikana aloittanut uuden isännöintipalvelumallin käyttöönoton ja toimintatapojen kehittämisen. Pystymme toimimaan Mikkelin alueella paremmilla resursseilla ja  tehokkaammin, kun yhdistämme voimavaramme. Tähtäämme etenkin asiakaspalvelun tehostamiseen sekä teknisen isännöinnin kehittämiseen, kertoo yksikön päällikkö Juhani Kortelainen.

– Strategiamme on toimia lähellä paikallisia asiakkaita, mutta tarjota valtakunnallisen organisaation edut ja hyödyt. Mikkelin Asuntokeskuksella on osaavat ja kokeneet isännöitsijät, jotka saavat nyt tuekseen koko Suomen laajuiset verkostot. Yhdistyminen tuottaa asiakkaille entistä parempaa palvelua, täydentää Ovenia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Marko Tikkanen.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

14.12.2022

Isännöintiala saa uudet eettiset ohjeet

Isännöintiliitto on hyväksynyt isännöinnin uudet eettiset ohjeet, joita on valmisteltu kolme vuotta. Eettiset ohjeet tulevat voimaan helmikuun alussa 2023.

korvauksia isännöintikartellista

10.2.2023

Haetko korvauksia isännöintikartellista? Toimi näin

Taloyhtiö voi nostaa vahingonkorvauskanteen isännöintikartellipäätöksessä mainittuja toimijoita vastaan. Perusedellytyksenä on, että taloyhtiö pystyy näyttämään kartellista sille syntyneen vahingon toteen. Jos oikeuteen päädytään, taloyhtiön kannattaa hankkia itselleen kartellivahingonkorvauksiin erikoistunut juristi.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti