Locus Aikakauslehtikilpailu Editin finaaliin

Kiinteistöalan Kustannus Oy:n kustantama ja RAKLI ry:n julkaisema Locus-lehti on päässyt kansikuvakilpailun finaaliin. Kilpailussa palkitaan vuoden 2014 parhaat kannet. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Aikakausmedian jäsenkustantajien julkaisemat ja jäseniksi ilmoitetut painetut lehdet (yleisölehdet, ammatti- ja järjestölehdet sekä asiakaslehdet).

Locus 4/2014 -kansi valittiin esiraadissa 20 parhaan kannen joukkoon. Kilpailun voittajan valitsee yleisö. Kansia voi äänestää 1.2. klo 9.00 alkaen. Äänestys päättyy 1.3. klo 23.55. Äänestys tapahtuu osoitteessa www.editkilpailu.fi/kansi2014

Kilpailun voittaja julkistetaan 26.3.2015.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

5.12.2018

Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun kunniamaininta Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle

Kilpailu perustuu ”ilmiantoihin” eli käytännössä Pirkanmaalaisten yritysten henkilöstön ilmoituksiin. Näitä ilmiantoja tehtiin 114 yrityksestä, joista kilpailun raati valitsi 8 finalistia. Kilpailun projektipäällikkö Ville Korpiluoto kertoi julkistustilaisuudessa, että vaikein kynnys on päästä finaaliin ja kaikki finaaliin päässeet yritykset ovatkin käytännössä erinomaisia työnantajia ja työyhteisöjä.

8.8.2019

Habitare-suunnittelukilpailun finalistityöt on valittu

Habitare-suunnittelukilpailun finaalin valittiin neljä työtä. Habitare-messut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-15.9.2019. Tämänvuotisen Habitare-suunnittelukilpailun teema ”Tête-à-Tête” kutsui kilpailijat suunnittelemaan kahden ihmisen kohtaamiselle sopivan paikan, tilan tai kalusteen.

16.10.2014

Ympäristö-lehden kustantajaksi Kiinteistöalan Kustannus Oy

Ympäristöministeriö ja Suomen ympäristökeskus ovat valinneet julkaisemansa Ympäristö-lehden uudeksi kustantajaksi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n. Sopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin syyskuun lopulla ja se on kolmivuotinen. Laaja-alaisesti kestävän kehityksen kysymyksiä käsittelevä ja taustoittava Ympäristö-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa painettuna ja se julkaistaan myös sähköisenä näköislehtenä.

19.8.2015

Vuokranantaja, täytä vuokrasopimukset kätevästi netissä

Asuntojen vuokraus käy tällä hetkellä kuumimmillaan. Vuokranantajalle se merkitsee paljon paperiasioiden hoitamista. Tiesitkö, että kaikki vuokraukseen liittyvät lomakkeet löytyvät myös internetistä?

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti