Vantaan Energia on elämäsi paras energiapäätös

Lämmityksen hankkiminen Vantaan Energialta on vastuullinen teko ilmaston hyväksi. Fossiilisista polttoaineista luopuminen vuoteen 2026 mennessä takaa kilpailukykyiset hinnat, jotka pysyvät vakaina myös tulevaisuudessa.

Ihmisten tarpeet ja toiveet lämmityksen ja energian käytön suhteen ovat hiljalleen viime vuosien aikana muuttuneet. Kiinteistöjen omistajia kiinnostaa yhä enemmän vastuullisuus – se, miten energia tuotetaan ja millaisia vaikutuksia sillä on ympäristöön.

Vantaan Energian tavoitteena on luopua fossiilisista polttoaineista energiantuotannossa vuoteen 2026 mennessä ja edetä kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030.

– Tavoite olla hiilinegatiivinen vuonna 2030 tarkoittaa sitä, että kahdeksan vuoden päästä Vantaan Energia sitoo enemmän hiilidioksidia, kuin mitä yhtiön toimesta vapautuu ilmakehään. Valitsemalla Vantaan Energian lämmityksen, asiakas luopuu hiilidioksidipäästöistä lämmityksessä ilman, että itse tarvitsee tehdä mitään, kertoo Vantaan Energian Energiapalveluliiketoiminnan johtaja Matti Wallin.

Sekä Fossiiliton 2026 että Hiilinegatiivinen 2030 ovat hankekokonaisuuksia, joissa jokainen hanke tukee Vantaan Energian tavoitetta: Vantaan Energian tuottama lämpö on vaivaton, hintavakaa ja ilmastoystävällinen lämmitysratkaisu – niin nyt kuin myös tulevaisuudessa.

Kilpailukykyä ilmastoystävällisellä energiantuotannolla

Vantaan Energian lämpöverkko toimii ilmastoystävällisen energian jakelukanavana. Fossiilisista polttoaineista luopuminen kokonaan vuoteen 2026 mennessä on hyvä asia sekä ilmastolle, että asiakkaan rahapussille.

– Fossiilisten polttoaineiden käytön lopettaminen ja niiden päästöjä varten tarvittavien päästöoikeuksien ostotarpeen poistuminen mahdollistavat kilpailukykyisen ja vakaan lämmön hinnan myös tulevaisuudessa, selventää Wallin.

Vantaan Energian lämmitysratkaisut sopivat kaikille kiinteistönomistajille, joita kiinnostavat joko ilmastoystävälliset energiaratkaisut tai varmuus siitä, että lämpölaskut pysyvät tasaisina niin nyt kuin tulevaisuudessa.

Vaivattomuutta asiakkaan tarpeisiin vastaten

Vantaan Energian palvelutarjonnassa on huomioitu laajasti asiakkaiden erilaiset tarpeet. Elokuussa 2021 yhtiö lanseerasi Energian laajakaista -palvelukokonaisuuden. Kokonaisuus sisältää kolme uutta, erityisesti taloyhtiöille ja yrityksille suunnattua palvelua, joiden avulla on mahdollista parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä luoda helppoutta rakentamiseen.

– Asiakkaat toivovat ennen kaikkea helppoutta. Meillä asiakas voi valita esimerkiksi paketin, jossa toteutamme kiinteistöön lämmitys- ja jäähdytyspalvelun sekä tarvittavan tekniikan siten, ettei asiakkaan tarvitse itse investoida teknisiin laitteisiin tai huolehtia niiden käytöstä, kertoo Wallin.

Palvelut kulkevat nimillä Etevä energiaetsivä, Huoleton energiapäivitys ja Helppo energialiittyjä. Jokaisen palvelun sisältö on avattu Vantaan Energian verkkosivuilla selkeästi ja palvelun alta voi jättää vaivattomasti yhteydenottopyynnön.

– Palvelutarjontaa kehitetään jatkuvasti ja elokuussa julkaistu palvelukokonaisuus on vasta ensimmäinen versio. Tähtäimessä on kehittää ja laajentaa palveluvalikoimaa tulevaisuudessa entisestään, kommentoi Wallin.

Vantaan Energian Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut tai lämmitys- ja jäähdytysratkaisut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Lue lisää osoitteesta www.vantaanenergia.fi/energiatehokkuus

Vantaan Energian tavoitteena on luopua fossiilisista polttoaineista energiantuotannossa vuoteen 2026 mennessä ja edetä kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Lue lisää www.vantaanenergia.fi/hiilinegatiivinen

 

 

Vantaan Energia

Elämäsi paras energiapäätös

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.6.2017

Uutta tietoa rivi- ja kerrostalojen energiatodistusten hintatasosta

Pientalojen energiatodistusten hinnoissa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia sitten vuoden 2014. Motivan keväällä 2017 teettämän kyselyn mukaan pientalojen energiatodistusten hinnat ovat likimain samalla tasolla kuin vuonna 2014, jolloin kysely tehtiin edellisen kerran. Rivi- ja kerrostalot mukana ensimmäistä kertaa Kyselyssä selvitettiin nyt ensimmäistä kertaa myös rivi- ja kerrostalojen energiatodistusten hintatietoja.

2.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä asumiskustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja pienentää lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on yrityksille hyvä keino toimia vastuullisesti ja osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Vantaan Energia tarjoaa kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut yrityksille helppoina ja edullisina palveluina.

Vantaan Energia

20.10.2021

Kaupallinen yhteistyö

Rivitalon energiakulut aisoihin

Pian alkava Hattelmalantie 8–10:n energiaremontti rahoitetaan Nordean historian ensimmäisellä vihreän taloyhtiön lainalla. – Vihreä rahoitus ohjaa tulevaisuudessa taloyhtiöiden korjauksia energiatehokkuuden parantamiseen, arvioi Kimmo Karvinen. 1970-luvun rivitalon maalämpö, aurinkosähkö ja muut energiatehokkuusparannukset rahoitetaan energian säästöllä.

HSY

16.4.2015

Energiatodistusrekisteri kokoaa energiatodistukset yhteen 1.5.2015 alkaen

Rakennusten energiatodistustietojärjestelmä otetaan käyttöön 1.5.2015 alkaen. Energiatodistustietojärjestelmän ydin on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn ylläpitämä energiatodistusrekisteri (www.energiatodistusrekisteri.fi), joka kokoaa laaditut energiatodistukset yhteen. Rekisterin kautta pystyy jatkossa etsimään tietoja esim.