Muutostyöpalvelun ABC

muutostyöpalvelu

Harva osaa suoralta kädeltä sanoa, että mitä muutostyöpalvelu tarkoittaa, ennen kuin se tulee ajankohtaiseksi omassa arjessa. Laattapisteen muutostyöpalvelun avulla putkiremontti ei aiheuta stressiä tai harmaita hiuksia, vaan saat juuri sellaisen kylpyhuoneen, mistä olet aina haaveillut!

Taloyhtiön putkiremontti saattaa tuntua stressaavalta, tai jopa ahdistavalta. Stressaaminen on kuitenkin turhaa, sillä Laattapisteen muutostyöpalvelu helpottaa kaikkien remontin osapuolten arkea. Homma sujuu helposti, kun muistat Muutostyöpalvelun ABC:n

A) Kaikille asukkaille persoonallinen kylpyhuone vaivattomasti.

B) Taloyhtiölle kattava dokumentointi tuotevalinnoista.

C) Rakennusliikkeelle helpotusta muutostyövalintojen hallinnointiin.

D) Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu kaikille osapuolille.

Taloyhtiön putkiremonteissa taloyhtiön hallitus, ja uudisrakennushankkeissa puolestaan rakennusliike, voivat tarjota taloyhtiön asukkaille valmiita tuotevalintoja tai mahdollisuuden valita tuotteet omaan kylpyhuoneeseen kokonaan itse.

Muutostyöpalvelun avulla persoonallisen kylpyhuoneen suunnittelu ja toteuttaminen sujuvat vaivattomasti! Varaat vain tapaamisen Laattapisteen myymälästä ja valitset yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa makuusi ja budjettiisi sopivat tuotteet. Listaus tuotteista toimitetaan suoraan rakennusliikkeelle, joka puolestaan tekee tarjouksen varsinaisista muutostöistä. Sinä saat omasta kylpyhuoneestasi 3D-suunnitelman.

Muutostyöpalvelu siis tuo lisää valinnanvapauksia asukkaille, mutta se ei työllistä taloyhtiön päättäjiä, isännöitsijää tai rakennusliikettä. Sen sijaan lopputuloksena kaikki asukkaat saavat juuri sellaisen kylpyhuoneen, kuin he haluavat. Oli toiveena sitten turvallinen ja perinteinen kylpyhuone tai moderni kotispa.

Kannattaa muistaa, että laadukkaasti alusta loppuun toteutetulla putkiremontilla on kauaskantoisia positiivisia vaikutuksia. Yksilöllinen ja persoonallinen kylpyhuone voi nostaa asunnon myyntiarvoa merkittävästi, mutta se vaikuttaa suoraan myös asukkaan omaan mielenmaisemaan. Arki sujuu helpommin tiloissa, jotka ovat toimivia ja joissa tuntee olonsa kotoisaksi ja hyväksi.

Muutostyöpalvelusta voit lukea lisää verkkosivuiltamme: https://www.laattapiste.fi/kotiin/palvelut/muutostyot/

Webinaari: Muutostyöpalvelu taloyhtiön putkiremontissa

Laattapisteen järjestämät erilaiset koulutukset ja webinaarit ovat jo useiden vuosien ajan olleet remontoinnin- ja rakentamisenammattilaisille tärkeitä tilaisuuksia, joiden avulla on voinut matalalla kynnyksellä päivittää omaa osaamistaan ja saada oppia lisää alati kehittyvästä alasta.

Nyt haluamme tarjota arvokasta osaamistamme myös suoraan kuluttajille! Laattapisteen ensimmäisessä kuluttajille suunnatussa webinaarissa otamme käsittelyyn taloyhtiöiden putkiremontit ja sen, miten muutostyöpalvelumme auttaa niin isännöitsijöitä, taloyhtiöiden hallitusten jäseniä, kuin asukkaita.

Webinaarissa kuulet muun muassa:

  • Mitä muutostyöpalvelu tarkoittaa ja miten se auttaa putkiremontin aikana?
  • Mitä hyötyjä muutostyöpalvelu tarjoaa taloyhtiöille ja asukkaille?
  • Miten varmistat sen, että saat putkiremontissa juuri sinua parhaiten palvelevan kylpyhuoneen?

Maksuttomaan webinaariin osallistuminen ei sido osallistujia mihinkään, vaan voit tulla vapaasti mukaan kuuntelemaan, oppimaan ja esittämään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä putkiremontin sujuvaan toteuttamiseen liittyen.

Webinaari järjestetään ti 14.3. Teamsin välityksellä. Voit liittyä mukaan webinaariin ilman Teams-sovelluksen lataamista.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan Laattapisteen verkkosivuilla: https://www.laattapiste.fi/artikkelit/muutostyopalvelu-taloyhtion-putkiremontissa/

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

komposti

30.9.2022

Näin onnistut kompostoinnissa

Syksyllä puutarhasta syntyy monenlaista kasvijätettä. Kasvijätteet voi kompostoida taloyhtiön pihalla eikä siitä tarvitse tehdä kompostointi-ilmoitusta jätehuoltoviranomaiselle. Onnistunut kompostointi vaatii kerroksellisuutta.

kaukolämmön perusmaksu

7.10.2022

Kaupallinen yhteistyö

Miten pienentää taloyhtiön kaukolämmön perusmaksua

Säästöjä tavoitellessa kannattaa kaukolämmön kulutuksen vähentämisen lisäksi huomioida perusmaksuosuus. Kaukolämmön perusmaksua voi pienentää tasoittamalla kulutuspiikkejä ja parantamalla jäähtymää.

Wattinen

6.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Lisärakentaminen voi rahoittaa taloyhtiön peruskorjauksen – 4 vinkkiä

Lisärakentamisen avulla taloyhtiö voi rahoittaa kalliin peruskorjauksen jopa kokonaan tai osittain. Tekniset selvitykset ja perusteelliset laskelmat paljastavat hankkeen kannattavuuden, kertoo A-Insinöörien suunnittelujohtaja Tuomas Koski-Lammi. Onko taloyhtiöösi tulossa suuria peruskorjauksia kuten putki- tai hissiremontteja?

A-Insinöörit

julkisivuremontista

14.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Kaikki, mitä taloyhtiön julkisivuremontista tulee tietää

Julkisivuremontti on yksi taloyhtiön suurimmista remonteista. Hyvin toteutettuna se lisää kiinteistön arvoa ja parantaa asumismukavuutta. Lue tästä, miten remontissa voi onnistua parhaalla tavalla.

Raksystems

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti