MolokDomino-jätesäiliö on ekologinen ja tyylikäs

Taloyhtiöiden, julkisten rakennusten ja korttelikeräysjätepisteiden kestosuosikki MolokDomino on päivitetty niin ulkoasultaan kuin toiminnallisuuksiltaan. Lisäksi uuden MolokDomino-jätesäiliön valmistuksessa panostetaan entistäkin enemmän kestäviin ratkaisuihin ja ympäristöystävällisyyteen.

Uuden MolokDomino-jätesäiliön muotoilu edustaa ajatonta suunnittelua, joka sulautuu osaksi ympäristöänsä. Säiliön harkitut linjat synnyttävät tyylikkään ja aikaa kestävän ulkonäön. Uuden jätesäiliön täyttöluukut ovat samassa linjassa kannen kanssa, mikä lisää ulko-asun virtaviivaisuutta.

Lisäksi uusien MolokDomino-jätesäiliöiden verhouksien kulmat ovat saaneet ripauksen pyöreyttä. Muuten tuttu neliskulmainen muoto ja ulkokuoren verhousmahdollisuudet ovat pysyneet ennallaan. Suositun komposiittiverhouksen lisäksi jätesäiliöihin voi saada tyylikkään alumiinisen ulkopinnan tai täysin omalla kuvalla tai värillä tuotetun printtiverhouksen.

Ympäristöystävällisemmät jätesäiliöt

Uusissa MolokDomino-jätesäiliöissä on käytetty kierrätysmateriaaleja merkittävässä määrin mm. kansissa, komposiittiverhouksissa ja jätesäkeissä. Tällä hetkellä uudet täysmustat kannet on valmistettu vähintään 70-prosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Kierrätysmateriaalien osuutta myös kasvatetaan aktiivisesti, ja etsimme aina uusia kohteita, joissa käyttää kierrätysmateriaaleja. Tällä pyrimme jatkuvasti pienentämään hiilijalanjälkeämme.

MolokDomino-jätesäiliöiden kestävät materiaalit ja rakenteet takaavat säiliöille poikkeuksellisen pitkän käyttöiän. Kattavalla varaosapalvelullamme tuetaan niin ikään jätesäiliöiden pitkää ikää. Pitkäikäiset tuotteet yksinkertaisesti säästävät luontoa.

MolokDomino-jätesäiliön käyttö on miellyttävää ja helppoa

Uuden MolokDomino-jätesäiliön suunnittelussa on ajateltu entistäkin tarkemmin käyttömukavuutta sekä miten tehdä jätteiden viennistä mahdollisimman vaivatonta. Uusien MolokDomino-jätesäiliöiden täyttöluukku jää avatessa yläasentoon, mikä vapauttaa käyttäjän molemmat kädet.

Yksi uusi lisävaruste MolokDomino-jätesäiliöihin on kassikoukku, johon voi väliaikaisesti ripustaa roskapussin tai käsilaukun. Kun käytössä ovat molemmat kädet, roskien lajittelu helpottuu huomattavasti eikä esimerkiksi laukkua tarvitse laskea märkään maahan.

MolokDomino-jätesäiliöiden uusi lisävaruste on kassikoukku.

Älykäs jätesäiliö tuo etuja niin käyttäjille kuin huoltavalle taholle

MolokDomino-jätesäiliöihin voidaan integroida uusia älykkäitä ominaisuuksia, jotka helpottavat niin asukkaiden arkea kuin jätesäiliötä hallinnoivan ja huoltavan tahon työtä.

Jätesäiliöihin on mahdollista lisätä sähkölukko, jolla voidaan säädellä, kuka pääsee käyttämään keräyssäiliötä. Tämä on nykyisin usein tarpeen tiheään asutulla alueella.

Lukoilla voidaan myös kerätä käyttötietoutta, mikä auttaa keräyksen kehittämisessä. Lisäksi sähköinen lukko tunnistaa äkillisesti säiliössä kohonneen lämpötilan. Näin ollen, jos säiliölle on tehty ilkivaltaa, se tekee siitä hälytyksen jätesäiliöiden huollosta vastaavalle taholle.

Kun sähkölukkoon kytketään pinnanmittausanturi, saadaan hyvää tietoa tyhjennysten optimointiin. Tällöin  säiliöitä ei tyhjennetä liian tyhjinä tai ne eivät pääse ylitäyttymään.

Syväkeräys on tilatehokas ja keräystehokas ratkaisu

Jätteiden syväkeräys säästää tehokkaasti jätesäiliöiden viemää tilaa, sillä 60 % sen keräyskapasiteetista on maan alla. Lisäksi MolokDomino-jätesäiliöillä saadaan monta eri jätejakeen keräysastiaa rinta-rinnan, ja taas säästyy tilaa.

Vaikka jätepisteen maanpäällistä pinta-alaa tarvitaan selvästi vähemmän, järjestelmän kapasiteetti on suuri. Tämän ansiosta jätteitä tarvitsee tyhjentää harvemmin, mistä syntyy kustannussäästöjä. Lisäksi vähentynyt raskaiden tyhjennysautojen liikenne rauhoittaa asuinaluetta ja pienentää liikenteen päästöjä.

Voit lukea koko jutun Molok Oy:n sivustolta!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

7.10.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kierrättäminen siirtyi joensuulaisissa taloyhtiöissä 2020-luvulle

Kahdessa joensuulaisessa taloyhtiössä siirryttiin yhteiseen syväkeräysjärjestelmään. Uuden jätepisteen myötä kierrättäminen monipuolistui.

Molok

Molok 19.5.

9.5.2023

Kaupallinen yhteistyö

Jätteiden syväkeräyspisteen suunnittelun 6 työkalua

Molok on alkuperäinen jätteiden syväkeräysjärjestelmien suunnittelija ja toimittaja. Syväkeräyspiste säästää tilaa ja tekee jätepisteestä siistimmän. Molok tarjoaa useita verkosta löytyviä maksuttomia suunnittelutyökaluja, joilla jätepisteen suunnittelu on helppoa.

Molok

ikkunoiden kunnostus

8.7.2022

Ikkunoiden kunnostus on historian säilyttämistä

Vanhoja ikkunoita ei tarvitse välttämättä uusia, vaan ne voidaan kunnostaa. Kunnostus tulee pidemmän päälle taloyhtiölle edullisemmaksi kuin uusiminen. Se on myös ekologisempaa.

14.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Nettiasiat kerralla kuntoon – huomioi nämä valokuidussa

Tietoliikenteen datamäärien ennustetaan kasvavan tulevaisuudessa moninkertaisesti. Pelkällä mobiiliyhteydellä ei tulevaisuudessa enää pärjää, vaan kiinteä yhteys tulee taloyhtiöissä tarpeeseen.

Valokuitunen

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti