Kiinteistöpalvelut

Molok

Tietoja

Molok Oy on suomalainen jätteiden Syväkeräys-säiliöitä val­mistava ja markkinoiva yritys. Jätteiden Syväkeräys-järjestel­män perusidea on maahan upotettu jätesäiliö. Maan sisässä, viileässä ja auringonvalolta suojassa jätteet säilyvät normaalia pinta-astiakeruuta pidempään ja pakkautuvat tiiviisti. Syvä­keräys-säiliöiden etuina ovat suuri keräyskapasiteetti, pitkät tyhjennysvälit ja hygieeninen ympäristö. Syväkeräys-säiliöi­den lisäksi on saatavilla puolisyviä säiliöitä, pinta-astioita ja astiasuoja.

Molok-säiliöstä kaksi kolmasosaa on upotettuna maanpinnan alapuolelle. Säiliötä tyhjennettäessä säiliöstä nostetaan jäteau­ton nosturilla nostosäkki tai nostosäiliö, joka avautuu alaosas­taan ja tyhjennetään jäteautoon.

Nokialla sijaitsevan pääkonttorin ja tuotannon lisäksi Molok Oy toimii kansainvälisesti yli 45 maassa.

Kumppaniartikkelit

15.3.2023

Kaupallinen yhteistyö

Kierrätys lisääntyi ja monipuolistui uusitun jätepisteen ansiosta

Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOASin kohteisiin uusittiin Molok-syväkeräyspisteet. Kierrätysaste nousi sen jälkeen kaikissa uusituissa kohteissa, ja osassa se tuplaantui.

Molok

7.10.2022

Kaupallinen yhteistyö

MolokDomino-jätesäiliö on ekologinen ja tyylikäs

Molok on päivittänyt kestosuosikki-jätepisteensä MolokDominon. Uusi MolokDomino on ekologinen ja tyylikäs, mutta myös miellyttävä ja helppo käyttää. Siihen voidaan integroida myös älyominaisuuksia.

Molok

7.10.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kierrättäminen siirtyi joensuulaisissa taloyhtiöissä 2020-luvulle

Kahdessa joensuulaisessa taloyhtiössä siirryttiin yhteiseen syväkeräysjärjestelmään. Uuden jätepisteen myötä kierrättäminen monipuolistui.

Molok

yhteinen jätepiste

13.6.2022

Kaupallinen yhteistyö

Taloyhtiöiden yhteinen jätepiste säästää rahaa ja ympäristöä

Viisi vaasalaista taloyhtiötä rakensi uuden yhteisen jätepisteen entisten erillisten tilalle. Uuden jätepisteen Molok-syväkeräyssäiliöt vaativat tyhjennystä harvemmin, mikä säästää rahaa ja ympäristöä.

Molok