Korjausrakentaminen ja energia esillä Kiinteistömessuilla

Kiinteistömessut järjestetään jälleen 11.–12. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa neljän vuoden tauon jälkeen. Erityisesti taloyhtiön hallitusten jäsenille ja isännöitsijöille suunnattu tapahtuma tarjoaa kävijöilleen kiinnostavia seminaareja ja asiantuntevia puheenvuoroja.

Messuilla on esillä ajankohtaista tietoa ja uusia palveluja muun muassa kiinteistöjen korjausrakentamiseen ja ylläpitoon.

– Kiinteistöjen korjausrakentamisen ympärille rakennettu tapahtumakokonaisuus on tässä ajassa hyvin ajankohtainen, koska rakennuskannassa on paljon korjausvelkaa. Tapahtuma on viimeinen pandemian ajalta siirretty Messukeskuksen ammattitapahtuma, ja toimiala odottaa kohtaamisia erittäin paljon, sanoo tapahtuman liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari.

EU:ssa parhaillaan uusittava energiatehokkuusdirektiivi ja kansallinen lainsäädäntö nostaa energia- ja lämmitysratkaisut sekä kulutuksen vähentämisen keskiöön Kiinteistömessuilla. Luvassa onkin merkittäviä uutuustuotteita ja innovaatioita rakennusten energiaremontteihin.

Suomen Kiinteistölehti osallistuu messuille REM-yritysten yhteisosastolla 6d48-2. Messut järjestetään Suomen Kiinteistöliiton ja Isännöintiliiton toimeksiannosta.

Samaan aikaan messukeskuksessa pidetään myös FinnSec 2023-, Turvallisuus 2023- ja AudioVisual Expo 2023 -messut. Tapahtumakokonaisuuteen osallistuu kaikkiaan yli 300 näytteilleasettajaa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

energiatodistus

17.10.2023

Taloyhtiö, muista uusia energiatodistus

Taloyhtiön energiatodistus kertoo kiinteistön energiantarpeesta. Todistus täytyy esittää aina, kun taloyhtiöstä myydään tai vuokrataan asuntoa. Energiatodistus täytyy uusia kymmenen vuoden välein, ja monilla taloyhtiöillä uusimisen aika on nyt.

energiansäästö

20.9.2023

Kuukauden kasvo: Arjen energiateot on hyvä ottaa tavaksi

Motivan johtava asiantuntija Päivi Suur-Uski suosittelee taloyhtiöille energiatarkastusta. Sen avulla voi selvittää kiinteistön energiatehokkuuden. Myös yhtiön asukkaat pystyvät pienentämään taloyhtiön energiankulutusta arjen säästötoimilla.

aurinkovoimalan hankinta

5.10.2023

Ota nämä huomioon aurinkovoimalan hankinnassa

Taloyhtiöiden asukkaat voivat hyödyntää aurinkopaneeleiden tuottamaa sähköä omassa taloudessaan energiayhteisön avulla. Energiayhteisö tarkoittaa taloyhtiön osakkaiden yhteenliittymää, joka perustetaan yhteistä sähköntuotantoa varten.

energiatehokkuusdirektiivi

15.5.2023

EU:n vaatimuksiin energiatehokkuudesta odotetaan lievennyksiä

Euroopan parlamentin julkistama kanta rakennusten energiatehokkuusdirektiivin päivitykseen on nostattanut pelkoja kiinteistöjen arvonkehityksestä ja tulevista pakkoremonteista. Parlamentin näkemyksen odotetaan kuitenkin vielä lieventyvän.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti