Kiinteistönhoidon käsikirja

Kiinteistönhoidon käsikirja on kattava teos ja oppikirja kiinteistönhoitajan työhön. Kirjasta on vastikään ilmestynyt uusi painos.

Uudistuneesta kirjasta selviää, mitä kuuluu kiinteistön sisä- ja ulkoalueiden päivittäiseen hoitoon. Kirja antaa perustiedot myös kiinteistöjen LVI-, automaatio-, sähkö- ja rakennustekniikasta sekä turvallisuudesta ja siivouksesta. Lisäksi tarkastellaan työsuhdeasioita ja asiakaspalvelua osana kiinteistönhoitajan työtä.

Kirja on päivitetty vastaamaan muun muassa lainsäädännön muutoksia. Siinä on uutta tietoa erityisesti kiinteistöautomaatiosta, kylmätekniikasta sekä kiinteistön vihertöistä. Kirjan ulkoasu on uuden painoksen myötä muuttunut, ja kirjassa on mm. runsaasti uutta kuvitusta. Lukujen lopussa olevien kertaustehtävien avulla on helppo kerrata opittuja asioita.

Kirja vastaa Kiinteistöpalvelujen perus- ja ammattitutkintojen tutkintovaatimuksia. Se sopii mainiosti paitsi oppikirjaksi myös käsikirjaksi huoltomiehille ja talonmiehille.

Kirjan tekstejä on ollut päivittämässä ryhmä kiinteistöalan kouluttajia ja asiantuntijoita mm. Amiedusta ja alan liitoista. Kirjan on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Lue lisää kirjasta ja tilaa se Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

paloturvallisuusriskit

7.3.2023

Kaupallinen yhteistyö

Nyt on aika tarkastaa taloyhtiön paloturvallisuusriskit

Hyvin varautunut taloyhtiö arvioi riskejä säännöllisesti, suorittaa toimenpiteitä riskien pienentämiseksi sekä viestii asukkaille pelastus- ja turvallisuusohjeista. Erityisen tärkeää on pitää pelastussuunnitelma ajan tasalla.

Safetum

19.5.2023

Suomen Kiinteistölehti lajittelee ja kompostoi toukokuussa

Toukokuun Kiinteistölehdessä tutustutaan pienen pihan jätekeräykseen, kompostoivaan taloyhtiöön ja polkupyörien säilytykseen. Asiantuntija kertoo uusien hallituksen jäsenten perehdyttämisestä. Selvitämme myös, mitä vastuita vuokralaiselle kuuluu.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

kesäkuun Suomen Kiinteistölehti

22.6.2022

Kesäkuun Suomen Kiinteistölehti tutustuu taloyhtiösaunoihin

Taloyhtiöiden yhteissaunojen uusi tuleminen, pienen taloyhtiön hallinto, pihan ja puutarhan myrkylliset kasvit. Näihin ja moniin muihin aiheisiin paneutuu kesäkuun Suomen Kiinteistölehti.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti