Kiinteistönhoidon käsikirja

Kiinteistönhoidon käsikirja on kattava teos ja oppikirja kiinteistönhoitajan työhön. Kirjasta on vastikään ilmestynyt uusi painos.

Uudistuneesta kirjasta selviää, mitä kuuluu kiinteistön sisä- ja ulkoalueiden päivittäiseen hoitoon. Kirja antaa perustiedot myös kiinteistöjen LVI-, automaatio-, sähkö- ja rakennustekniikasta sekä turvallisuudesta ja siivouksesta. Lisäksi tarkastellaan työsuhdeasioita ja asiakaspalvelua osana kiinteistönhoitajan työtä.

Kirja on päivitetty vastaamaan muun muassa lainsäädännön muutoksia. Siinä on uutta tietoa erityisesti kiinteistöautomaatiosta, kylmätekniikasta sekä kiinteistön vihertöistä. Kirjan ulkoasu on uuden painoksen myötä muuttunut, ja kirjassa on mm. runsaasti uutta kuvitusta. Lukujen lopussa olevien kertaustehtävien avulla on helppo kerrata opittuja asioita.

Kirja vastaa Kiinteistöpalvelujen perus- ja ammattitutkintojen tutkintovaatimuksia. Se sopii mainiosti paitsi oppikirjaksi myös käsikirjaksi huoltomiehille ja talonmiehille.

Kirjan tekstejä on ollut päivittämässä ryhmä kiinteistöalan kouluttajia ja asiantuntijoita mm. Amiedusta ja alan liitoista. Kirjan on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Lue lisää kirjasta ja tilaa se Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

28.1.2022

Mitä isännöitsijän tehtäviin kuuluu?

Suurimmalla osalla taloyhtiöistä on isännöitsijä, joka hoitaa taloyhtiön päivittäistä hallintoa ja taloudenpitoa. Vaikka isännöitsijä toimijana on tuttu niin yhtiön hallitukselle kuin asukkaillekin, monille voi olla epäselvää, mitä isännöitsijä käytännössä tekee. – Isännöitsijän työ on tyypillisesti yhdistelmä taloyhtiössä vireillä olevien asioiden edistämistä kulloisenkin tilanteen mukaan ja erilaisia vastaan tulevia asiakaspalvelutilanteita.

17.3.2022

Kaupallinen yhteistyö

Safetumin TOP 5 ohjeet taloyhtiön pelastussuunnitelman päivittämiseen

Pelastussuunnitelma on taloyhtiön varautumisen ja onnettomuuksien ehkäisyn käsikirja. Me Safetumilla olemme laatineet pelastussuunnitelmia ja tarkastaneet Suomalaisten kiinteistöjen paloturvallisuusriskejä jo lähes 10 vuotta ja palveluumme luottaa yli 10000 kiinteistöä läpi Suomen. Ohessa meidän asiantuntijamme ohjeet taloyhtiön pelastussuunnitelman päivittämiseen ja laatimiseen.

Safetum

22.4.2022

Huhtikuun Kiinteistölehti syventyy korjaushankkeisiin

Helsingin keskustassa sijaitsevassa arvokiinteistössä peruskorjattiin vuodelta 1934 peräisin olevat veräjähissit. Kuinka hanke eteni ja mitkä olivat suurimmat haasteet, selviää artikkelistamme Veräjähissi kuntoon yhtiötä arvostaen. Rakennuskustannukset nousevat, mutta kiinteistöjä on pakko korjata.

8.12.2021

Hyvää henkeä yhteistuumin

Asukkaiden kanssakäyminen on korona-aikana saattanut jäädä vähiin, mutta hyvää yhteishenkeä voi lähteä tarkoituksella kohottamaan. Joulukuun Suomen Kiinteistölehdessä oululainen taloyhtiö kertoo, kuinka se onnistui luomaan yhteisöllisyyttä pienillä teoilla. Hyvään asumiseen kuuluu välittäminen naapurista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti