Kiinteistöliitto Uusimaan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin DI eMBA Juhani Aalto

Kiinteistöliitto Uusimaa järjesti 28.9. historiansa pisimmän sääntömääräisen vuosikokouksen, johon osallistui 60 jäsentalojen edustajaa.

Vuosikokous valitsi äänestyksessä hallitukseen seuraavat uudet jäsenet: Jussi Aikala, Tuula Jurmu, Olli-Veikko Kurvinen ja Tarja Teräväinen. Yhdistyksen edellinen puheenjohtaja Olavi Merikanto ja varapuheenjohtaja Pentti Vähäkuopus eivät enää asettuneet ehdolle hallitukseen.

Erovuorossa olleista jatkokauden saivat Katariina Haigh, Paul Nouro ja Martti Suomela. Hallituksessa jatkavat Juhani Aalto, Juhana Heikonen, Olavi Kailari, Saku Lehtinen, Anssi Ticklén, Hannu Sjöblom ja Mika Vesterinen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 6.10. uudeksi puheenjohtajaksi nousi diplomi-insinööri, executive MBA Juhani Aalto, 59 ja uudeksi varapuheenjohtajaksi maa- ja metsätieteiden kandidaatti Paul Nouro, 56.

Tavoitteena koulutuksen ja asiakastyytyväisyyden kehittäminen

Uuden puheenjohtajan tavoitteena on muun muassa taloyhtiöille suunnatun koulutuksen kehittäminen ja hyvän asiakastyytyväisyyden ylläpito jäsenpalveluissa. Hän lupasi noudattaa myös vuosikokouksen kehotusta tarttua isännöintialan vääriin toimintamaleihin.

– Sain johdettavakseni erinomaisen laaja-alaisen ja ammattitaitoisen hallituksen. Lähden johtamaan hallitustyöskentelyä nöyrällä mielellä ja järjestäydymme uusiin toimikuntiin lokakuun aikana. Taloyhtiöiden edunvalvonnassa tulemme tekemään ensimmäiset ulostulot syksyn ja talven aikana.

Puheenjohtaja Aalto esitti samalla kiitokset yhdistystä viimeiset kuusi vuotta luotsanneelle ekonomi Olavi Merikannolle!

− Olet luotsannut Kiinteistöliitto Uusimaata erinomaisesti. Siitä kertovat hyvä asiakastyytyväisyys ja yhdistyksen vahva taloudellinen asema. Tästä on hyvä jatkaa!

Olavi Merikannon läksiäishaastattelu on julkaistu 1.10. ilmestyneessä Kiinteistölehti Uusimaassa. Lehti löytyy kokonaisuudessaan nettiversiona yhdistyksen kotisivuilta.

https://www.ukl.fi/kiinteistolehti-uusimaa/

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.4.2022

Isännöintipalvelujen laskutus on usein epäselvää taloyhtiöille

Kiinteistöliitto Uusimaa teki alkuvuodesta kyselyn jäsenilleen isännöintipalveluista. Kyselyyn vastasi Uusimaan alueelta yli 2000 vastaajaa, joista 75 prosenttia oli hallituksen puheenjohtajia. Kyselyssä selvitettiin muun muassa laskutusta, yhteistyötä hallituksen ja isännöitsijän välillä, kilpailuttamista ja kantelumenettelyn tuntemusta.

9.11.2022

Kiinteistöliitto Uusimaa kritisoi Helenin hinnankorotuksia

Kiinteistöliitto Uusimaan mukaan kaukolämpöyhtiö Helenin toiminta ihmetyttää taloyhtiöitä. Helen korottaa sähkön ja kaukolämmön hintoja ja tuottaa samaan aikaan suuria voittoja. Nousevat kulut saattavat taloyhtiöt vaikeuksiin.

13.10.2022

Taloyhtiöpäättäjät huolissaan energiakustannusten noususta

Energian hinnannousu huolestuttaa taloyhtiöpäättäjiä. Energiaa kuluu erityisesti lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen. Suuri osa taloyhtiöistä onkin alkanut miettiä energiansäästötoimia.

14.3.2022

Isännöintipalvelujen laskutus on taloyhtiöille epäselvää

Yli kolmannes taloyhtiöistä on Kiinteistöliitto Uusimaan selvityksen mukaan törmännyt ongelmiin isännöintipalvelujen laskutuksessa. Runsaasta avoimesta palautteesta käy ilmi, että vastaajat pitivät erityisen hankalina kuukausipalkkion lisäksi laskutettavia niin sanottuja erillisveloitettavia töitä. Helmikuussa päättyneeseen kyselyyn vastasi 2005 taloyhtiön edustajaa Uudenmaan alueelta.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti