Kiinteistöliitto Uusimaa hakee jäsensihteeriä

Kiinteistöliitto Uusimaa hakee vakituiseen työsuhteeseen jäsensihteeriä, joka on positiivinen, tarkka ja järjestelmällinen.

Päävastuusi on jäsenrekisterin ajan tasalla pitäminen ja jäsenlaskutuksen hoitaminen. Voit olla sopiva henkilö, mikäli sinulle on ominaista tarttua töihin innokkaasti ja hoitaa ne vastuullisesti maaliin saakka. Tehtävässä voit osallistua myös jäsenpalveluiden ja tapahtumien toteutukseen. Toimisto hoitaa neljän eri yhdistyksen asioita. Näistä yksi on ruotsinkielinen.

Työnkuva täsmentyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta jäsen- tai asiakaspalvelutehtävistä sekä erilaisten tietojärjestelmien hyvää hallintaa.

Odotamme hakijalta:

  • merkonomin, datanomin, tradenomin tai vastaavaa tutkintoa
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa (ruotsin taito on eduksi)
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluintoa

Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöalasta ja järjestötoiminnasta.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi jatkuva. Tarjoamme käyttöösi viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa, mukavan työyhteisön ja motivoivan, omaa kehittymistäsi tukevan toimenkuvan.

Kirjalliset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoive 19.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mika.heikkila@ukl.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa toiminnanjohtaja Mika Heikkilä 050 591 0995 sekä johdon assistentti Marja Tirronen 09 1667 6206.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

korjausrakentaminen

16.3.2023

Kiinteistöliitto Uusimaa: Asuminen ei saa enää kallistua

EU-parlamentti on hyväksynyt lakiehdotuksen, jolla tähdätään nopeisiin energiatehokkuuden parannuksiin kiinteistöissä. Valitut keinot eivät ole järkeviä, arvostelee Kiinteistöliitto Uusimaa.

taloyhtiötapahtuma

12.4.2023

Taloyhtiötapahtuma kutsuu messukeskukseen 20. huhtikuuta

Taloyhtiöväki kerääntyy torstaina 20 huhtikuuta Helsingin Messukeskukseen, jossa järjestetään Taloyhtiö 2023 -tapahtuma. Mukana on yli sata näytteilleasettajaa, ja monipuolinen ohjelma sisältää puheenvuoroja mielenkiintoisista aiheista. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

lainakatto

15.12.2022

Kiinteistöliitto tuomitsee isännöintialan kartellimenettelyt

Kiinteistönomistajia eli taloyhtiöitä edustava Kiinteistöliitto tuomitsee kartelliin syyllistyneiden isännöintialan toimijoiden menettelyt.

Opiskelijatyö

17.8.2023

Opiskelijatyö sopii taloyhtiöidenkin tarpeisiin

Taloyhtiö voi käyttää projekteissaan myös kiinteistöalan opiskelijoiden palveluita. Opiskelijat voivat tehdä esimerkiksi pysäköintiselvityksiä tonteille, piha-alueiden vaaituksia, maalajimäärityksiä sekä laatia vaikkapa talon huoltokirjan. Työtä valvoo vastuuopettaja.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti