Kiinteistöalan Kustannus Oy uudisti verkkopalvelujaan

Verkkopalveluja käytetään yhä enenevässä määrin tablet-laitteilla ja älypuhelimilla, ja modernin verkkopalvelun täytyykin toimia kaikissa päätelaitteissa. Kiinteistöalan Kustannus Oy on jatkanut verkkopalvelujensa uudistamista. Alkuvuodesta Suomen Kiinteistölehden verkkosivut uudistuivat ja nyt oli verkkokaupan www.kiinkust.fi vuoro.

Uudessa verkkokaupassa on panostettu tuotteiden ja palveluiden löydettävyyteen ja esillepanoon, jotta asiakas löytäisi mahdollisimman nopeasti tarvitsemansa tiedon. Verkkokauppa on nyt myös responsiivinen, eli sen sisältö skaalautuu päätelaitteen näytön koon mukaan.

Lisää uutta on tulossa myös lähiviikkoina. Kiinteistöalan Kustannus Oy avaa 15.9 uuden verkkokurssipalvelun, ekurssin. Palvelusta löytyy laaja valikoima verkkokursseja taloyhtiöille ja yrityksille. Palveluun voi jo ennakkoon käydä tutustumassa osoitteessa www.ekurssi.fi.

Myöhemmin syksyllä Kiinteistöalan Kustannus Oy avaa myös uuden sähköisen lomakepalvelun, jossa asiakas voi itse muokata omiin tarpeisiin asiantuntijoiden laatimia lomakkeita.

”Sisällön digitaalinen jakelu ja käyttö lisääntyy huimaa vauhtia, ja Kiinteistöalan Kustannus Oy haluaa tarjota asiakkailleen moderneja, tehokkaita ja aikaa säästäviä sähköisiä palveluja”, kertoo kehitysjohtaja Thomas Åberg Kiinteistöalan Kustannus Oy:stä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

1.7.2015

Vaihtoehtoiset kustannustenjakotavat putkiremonteissa

Tavallisesti putkiremontin kustannusten jakaminen osakkaille ei tuota suurta päänvaivaa. Asunto-osakeyhtiölaissa on hyvin selkeät säännökset hankkeen kustannusten jyvitykseen. Normaalitilanteessa kaikki yhtiön osakkeenomistajat osallistuvat hankkeen kulujen kattamiseen yhtiöjärjestyksen vastikeperusteen mukaan.

24.1.2020

Kiinteistöalan Kustannus Oy hakee toimitusjohtajaa

Oletko kiinteistö- tai kustannusalaa tunteva ammattitaitoinen ja aikaansaava johtaja? Haluatko lähteä luotsaamaan hyvässä tuloskunnossa olevaa kiinteistöalan johtavaa sisällöntuottajaa kohti 2030–lukua? Toimitusjohtajana saat vastuullesi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n operatiivisen ja strategisen johtamisen.

14.9.2016

Pääkaupunkiseudulla yli 20 % edullisemmat vesimaksut kuin muualla Suomessa

Kiinteistöverojen ja kuntakohtaisten tariffien nousussa on ollut suvantovaihe vuonna 2016. Kaiken kaikkiaan kuntakohtaiset verot ja maksut ovat nousseet keskimäärin vain 0,5 %. Pääkaupunkiseudulla erot ovat olleet suuremmat, mutta molempiin suuntiin.

14.9.2016

Kiinteistökustannukset nousseet maltillisesti 2016

Kiinteistöverojen ja kuntakohtaisten tariffien nousussa on suvantovaihe vuonna 2016. Kaiken kaikkiaan kuntakohtaiset verot ja maksut ovat nousseet keskimäärin 0,5 prosenttia vuonna 2016. Kuntakohtaiset erot ovat suuria.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti