Kiinteistöalan Kustannus Oy uudisti verkkopalvelujaan

Verkkopalveluja käytetään yhä enenevässä määrin tablet-laitteilla ja älypuhelimilla, ja modernin verkkopalvelun täytyykin toimia kaikissa päätelaitteissa. Kiinteistöalan Kustannus Oy on jatkanut verkkopalvelujensa uudistamista. Alkuvuodesta Suomen Kiinteistölehden verkkosivut uudistuivat ja nyt oli verkkokaupan www.kiinkust.fi vuoro.

Uudessa verkkokaupassa on panostettu tuotteiden ja palveluiden löydettävyyteen ja esillepanoon, jotta asiakas löytäisi mahdollisimman nopeasti tarvitsemansa tiedon. Verkkokauppa on nyt myös responsiivinen, eli sen sisältö skaalautuu päätelaitteen näytön koon mukaan.

Lisää uutta on tulossa myös lähiviikkoina. Kiinteistöalan Kustannus Oy avaa 15.9 uuden verkkokurssipalvelun, ekurssin. Palvelusta löytyy laaja valikoima verkkokursseja taloyhtiöille ja yrityksille. Palveluun voi jo ennakkoon käydä tutustumassa osoitteessa www.ekurssi.fi.

Myöhemmin syksyllä Kiinteistöalan Kustannus Oy avaa myös uuden sähköisen lomakepalvelun, jossa asiakas voi itse muokata omiin tarpeisiin asiantuntijoiden laatimia lomakkeita.

”Sisällön digitaalinen jakelu ja käyttö lisääntyy huimaa vauhtia, ja Kiinteistöalan Kustannus Oy haluaa tarjota asiakkailleen moderneja, tehokkaita ja aikaa säästäviä sähköisiä palveluja”, kertoo kehitysjohtaja Thomas Åberg Kiinteistöalan Kustannus Oy:stä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

talousarviossa

10.1.2023

Talousarviossa huomioitava kasvavat kustannukset

Ensi vuoden talousarviossa on otettava huomioon kasvavat kustannukset, muistuttaa Kiinteistöliitto. Sähkön hinta pysyy korkealla ja lämmityskulut nousevat edelleen. Budjettiin kannattaa jättää liikkumavaraa.

12.9.2022

Näin paljon kulut nousevat kotikunnassasi

Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksestä käy ilmi, että kustannukset nousevat tänä vuonna todella rajusti. Suurinta kustannusten nousu on Kouvolassa, Helsingissä ja Espoossa, ja pienintä Porissa, Tampereella ja Vantaalla.

Taloyhtiöiden hoito- ja korjauskustannukset

27.5.2022

Suunnitelmallisuus pitää kustannukset aisoissa

Taloyhtiöiden hoitokulut ovat tänä vuonna olleet kasvussa, kun esimerkiksi sähkö ja kaukolämpö ovat kallistuneet. Nousua voi kuitenkin hillitä esimerkiksi investoimalla energiatehokkuuteen.

12.9.2022

Taloyhtiöiden energiakustannukset jyrkässä nousussa

Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksen mukaan kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänä vuonna jyrkästi. Eniten on noussut sähkön hinta. Kustannusten muutoksissa on suuria eroja kuntien välillä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti