Kiinteistöalan Kustannus Oy hakee toimitusjohtajaa

Oletko kiinteistö- tai kustannusalaa tunteva ammattitaitoinen ja aikaansaava johtaja? Haluatko lähteä luotsaamaan hyvässä tuloskunnossa olevaa kiinteistöalan johtavaa sisällöntuottajaa kohti 2030–lukua?

Toimitusjohtajana saat vastuullesi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n operatiivisen ja strategisen johtamisen. Tehtävän painopistealueet ovat kustannus- ja medialiiketoiminnan kannattavan kasvun varmistaminen digitalisoituvalla toimialalla, yhtiön brändin kehittäminen, vahva sidosryhmätyöskentely sekä osakeyhtiölain toimitusjohtajalle määrittelemien tehtävien hoito ammattitaitoisen hallituksen kanssa. Oleellinen osa tehtävää on varmistaa organisaation toiminnan laatu sekä asiantuntijoiden osaamisen kehittyminen.

Odotamme sinulta näyttöjä palveluliiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä. Olet kehityshakuinen ja näkemyksellinen vaikuttaja. Viet asioita eteenpäin keskustellen ja varmalla otteella. Osaat johtaa pientä ja tehokasta asiantuntijaorganisaatiota oikealla asenteella ja hallitset myös liiketoiminnan lukujen tulkinnan. Sinulla on vahva yhteistyöverkostojen ylläpitäjän ja rakentajan rooli. Viihdyt kentällä eri sidosryhmien, asiakkaiden, asiantuntijoiden sekä vaikuttajien parissa. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, joiden avulla luot verkostoja ja rakennat siltoja myös Kiinteistöliiton liittoyhteisön sisällä. Kustannus- tai kiinteistöliiketoiminnan tuntemus auttaa sinut nopeaan vauhtiin, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus luotsata tätä kiinteistöalan johtavaa sisällöntuottajaa uudella vuosikymmenellä.

Kiinteistöalan Kustannus tarjoaa uudelle toimitusjohtajalleen paikan toimialan keskiössä sekä todellisen mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen ja arvostukseen.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 9.2.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14907. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Partner Aki Hyryläinen puh. 0207 420 546. Voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@mercuriurval.com. Käsittelemme kaikki hakemukset ja yhteydenotot luottamuksellisesti.

Yrityksestä

Kiinteistöalan Kustannus Oy on toiminut taloyhtiöiden tietopankkina jo vuodesta 1923 lähtien. Suomen Kiinteistöliiton 100 % omistama yritys on alan johtava kustannusyhtiö, joka tuottaa tietoa mm. taloyhtiön hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, kiinteistöalan juridiikasta, kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, monessa eri muodossa: kirjana, verkkokirjana, verkkopalveluna tai verkkokurssina. Asiakkaita ovat muun muassa taloyhtiöiden osakkaat, hallitukset, isännöitsijät, huoltoyhtiöt, kiinteistöalan juristit, talousasiantuntijat, kiinteistönvälittäjät, vuokranantajat ja alan oppilaitokset. Asumisen asialla oleva yritys on julkaissut Suomen Kiinteistölehteä vuodesta 1925 lähtien ja sen visiona on olla kiinteistöalan johtava kustantaja.  Lisätietoja: https://www.kiinkust.fi/

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiöiden kustannukset

12.9.2023

Indeksitalo-tutkimus: Taloyhtiöiden kustannukset nousseet laajasti

Kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänäkin vuonna tuntuvasti, ja nousu on ollut aiempaa laaja-alaisempaa. Vertailun kalleimmat kunnat ovat Helsinki, Järvenpää ja Hämeenlinna. Sähköenergia on halventunut, mutta perusmaksut ja siirtohinnat nousseet.

korjausrakentamisbarometri

2.11.2023

Huono talouskehitys jarruttaa korjausrakentamista

Taloyhtiöiden korjausrakentaminen on jatkunut vilkkaana, mutta kustannusten ja korkojen nousu sekä heikko talouskehitys varjostavat korjauksia. Tulevakaan vuosi ei näytä valoisalta. Tiedot käyvät ilmi Kiinteistöliiton syksyn korjausrakentamisbarometrista.

talousarviossa

10.1.2023

Talousarviossa huomioitava kasvavat kustannukset

Ensi vuoden talousarviossa on otettava huomioon kasvavat kustannukset, muistuttaa Kiinteistöliitto. Sähkön hinta pysyy korkealla ja lämmityskulut nousevat edelleen. Budjettiin kannattaa jättää liikkumavaraa.

lukitusuudistus

27.10.2023

Kaupallinen yhteistyö

Ekologinen ja kustannustehokas lukitusuudistus

Monet taloyhtiöt painivat nousevien kustannusten kanssa ja suunniteltujen hankkeiden siirtämistä pohditaan. Lukituksen uudistamista ei kuitenkaan pidä lykätä, sillä ajantasaisen lukituksen ansiosta voidaan säästyä monelta harmilta.

Abloy Oy

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti