Kiinteistöalan konkari julkaisi esikoisrunokokoelman

Kiinteistöalan moniosaaja Tauno Tuomivaara on julkaissut esikoisrunokoelmansa 72-vuotiaana. Odysseuksen jalanjälki -teos julkaistiin lauantaina 13.5.

Tuomivaara on toiminut muun muassa Pohjois-Suomen Hakan toimitusjohtajana sekä VVOn investointijohtajana.  Hän vaikuttaa edelleen alalla muun muassa Setlementtiasunnot Oy:n hallituksen jäsenenä. Tuomivaara on muun muassa ollut mukana kirjoittamassa Taloyhtiö korjausrakennuttajana -kirjaa (Kiinteistöalan Kustannus Oy).

Odysseuksen jalanjälki on viisas kirja, joka kuvaa maailmaa sellaisena kuin se on: miten vähän ihmisten aikakausista jääkään lopulta näkyviin, mitä me jätämme jälkipolville.

Runoteoksen on kustantanut Enostone kustannus.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

31.1.2023

Kiinteistö- ja rakentamisala: Suomi tarvitsee rakennetun ympäristön ministerin

Kiinteistö- ja rakentamisalan järjestöt julkaisivat tavoitteensa hallituskaudelle 2023–2027. Järjestöt peräänkuuluttavat vahvaa sitoutumista vihreää siirtymää tukevaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rahoitukseen sekä ratkaisuja osaajapulaan.

väistöasunto

10.5.2023

Putkiremonttia voi paeta väistöasuntoon

Putkiremontin ajaksi ei kannata jäädä omaan asuntoon, vaan on järkevää hankkia väistöasunto. Väistöasunnon voi löytää monelta taholta, esimerkiksi AirBnB:stä tai vapaa-ajanasunnosta. Omia asumisen tarpeita on hyvä miettiä väistöasuntoakin hankkiessa.

1.11.2023

Anna Perho tunnistaa taloyhtiömaailman ja hallitustyöskentelyn viestinnälliset haasteet

Suosittu luennoitsija ja kolumnisti Anna Perho saapuu Taloyhtiö2024-tapahtumaan pääpuhujaksi. Hänen puheenaiheensa on viestinnän voima ja vaikeus.

Isännöinnin auktorisointi

28.9.2023

Isännöinnin auktorisointi – mitä se merkitsee?

Auktorisointi takaa, että isännöitsijä tai isännöintiyritys osaa hoitaa taloyhtiön asioita ja toimii isännöinnin eettisten ohjeiden mukaan. Auktorisoinnin vaatimukset ovat korkeat, ja auktorisoituja isännöintiyrityksiä valvovat Isännöintiliitto ja ISA-yhdistys.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti