Joulukuun Kiinteistölehdessä sovun hieronnasta ja turvallisesta joulusta

Tärkeisiin jouluvalmisteluihin kuuluu turvallisuuden varmistaminen. Ja niin jouluna kuin muulloinkin on kiistat taloyhtiössä hyvä sovitella. Muun muassa näistä aiheista antaa vinkkejä Kiinteistölehti.

Näillä hetkillä ilmestyvässä Suomen Kiinteistölehden joulukuun numerossa kerrotaan taloyhtiön väen yhteisestä joulunvietosta uuden elämän saaneessa Kaartin soittokunnan entisessä rakennuksessa.

Sovittelu kannattaa lähes aina, niin taloyhtiön sisäisissä riidoissa kuin taloyhtiön kiistoissa muun maailman kanssa. Joulukuun lehdessä kerromme kahdessa artikkelissa sovitteluprosesseista ja niihin varautumisesta.

Paloturvallisuus on ollut tärkeä osa joulunviettoa jo talikynttilöiden ja pärekattojen aikakaudella. Myös nykyaikaisen kerrostalon asukkaiden on hyvä olla varovaisia joulukynttilöiden ja sähköistenkin jouluvalojen kanssa, muistuttavat pelastusalan asiantuntijat.

Ranskalainen on usein omaperäinen, niin asunnon rahoittamisessakin. Jo useat tuhannet ovat saaneet alkupääoman kokoon ystäviltä ja muilta tutuilta somea hyödyntävän alustan avulla.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Joulukuun näköislehden voit lukea myös osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

30.12.2022

Huomioi turvallisuus ja naapurisopu uudenvuoden ilotulituksessa

Ilotulitteiden turvallinen käyttö on tärkeää uudenvuoden juhlinnassa. Henkilö- ja omaisuusvahinkojen vaaraa ei saa aiheuttaa. Siksi ilotulitteita ei saa ampua rakennusten ja autojen läheisyydessä.

lämminvesivaraaja

19.10.2022

Tukes varoittaa lämminvesivaraajien riskeistä

Lämminvesivaraajat voivat aiheuttaa onnettomuuksia ja vaaratilanteita, ellei niitä huolleta ja käytetä oikein. Tukes kertoo ohjeet lämminvesivaraajan turvalliseen käyttöön.

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

9.11.2022

Kiinteistöliitto Uusimaa kritisoi Helenin hinnankorotuksia

Kiinteistöliitto Uusimaan mukaan kaukolämpöyhtiö Helenin toiminta ihmetyttää taloyhtiöitä. Helen korottaa sähkön ja kaukolämmön hintoja ja tuottaa samaan aikaan suuria voittoja. Nousevat kulut saattavat taloyhtiöt vaikeuksiin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti