ITS-tutkinnon suoritti 21 uutta ammatti-isännöitsijää

Kolmaskymmenes Isännöitsijän koulutus ja tutkinto (ITS®) -koulutus päättyi 28. tammikuuta. 21 uutta ammatti-isännöitsijää sai todistuksen:

Asujamaa Sami, Espoo Autio Outi, Helsinki Fellman Veronica, Kauniainen Hakamäki Seppo, Valkeakoski Hämäläinen Petri, Vantaa Hänninen Marko, Mikkeli Iivonen Pasi, Hämeenlinna Järventie Johanna, Tampere Luoma Sari, Kotka Luopajärvi Jani, Vesilahti Mustonen Juhana, Turku Osmonen Mika, Rauma Ruuhonen Terhi, Espoo Seppänen Marko, Savonlinna Siltala Aili, Ylivieska Tenhunen Riku, Jyväskylä Turunen Harri, Vantaa Vaahtera Tuuli, Turku Vepsäläinen Anna, Espoo Voutilainen Jussi, Kotka Väisänen Jarkko, Vantaa.

Seuraava ITS-koulutus alkaa Helsingissä 18.4.2016.

ITS-koulutus antaa myös mahdollisuuden hakea isännöitsijöiden henkilökohtaista auktorisointia, kun työkokemusta on koulutuksen päättyessä kertynyt kolme vuotta, josta 50 % työajasta on ollut isännöintitehtäviä ja hakija on osoittanut hallitsevansa ja toteuttaneensa määritellyt projektikokonaisuudet.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

16.3.2018

Isännöinnin erikoisammattitutkinto on uusi väylä taidon osoittamiseen

Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa osoitetaan ammattitaito vaativissa isännöitsijän tehtävissä tutkinnon perusteiden mukaisesti, esimerkiksi omissa työtehtävissä. Tutkintoa suorittaa parhaillaan kolmisenkymmentä. Ensimmäisenä 6.3.

10.5.2017

Isännöitsijä

Isännöitsijän rooli taloyhtiön hoidossa on keskeinen. Isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Hallituksen eräs keskeisimpiä tehtäviä on pitää huolta siitä, että taloyhtiöllä on mahdollisimman pätevä ja ammattitaitoinen isännöitsijä.

2.3.2018

LVI-alan ammattikoulusta suora polku insinööriopintoihin

Ammatillinen peruskoulutus valmentaa työelämään eri tasoilla. Talotekniikan perustutkinto valitaan usein reitiksi myös tuleviin jatko-opintoihin ammattikorkeakoulussa. Ammatillinen perustutkinto on loistava pohjakoulutus ammattikorkeakouluun hakeville.

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti