ITS-tutkinnon suoritti 21 uutta ammatti-isännöitsijää

Kolmaskymmenes Isännöitsijän koulutus ja tutkinto (ITS®) -koulutus päättyi 28. tammikuuta. 21 uutta ammatti-isännöitsijää sai todistuksen:

Asujamaa Sami, Espoo Autio Outi, Helsinki Fellman Veronica, Kauniainen Hakamäki Seppo, Valkeakoski Hämäläinen Petri, Vantaa Hänninen Marko, Mikkeli Iivonen Pasi, Hämeenlinna Järventie Johanna, Tampere Luoma Sari, Kotka Luopajärvi Jani, Vesilahti Mustonen Juhana, Turku Osmonen Mika, Rauma Ruuhonen Terhi, Espoo Seppänen Marko, Savonlinna Siltala Aili, Ylivieska Tenhunen Riku, Jyväskylä Turunen Harri, Vantaa Vaahtera Tuuli, Turku Vepsäläinen Anna, Espoo Voutilainen Jussi, Kotka Väisänen Jarkko, Vantaa.

Seuraava ITS-koulutus alkaa Helsingissä 18.4.2016.

ITS-koulutus antaa myös mahdollisuuden hakea isännöitsijöiden henkilökohtaista auktorisointia, kun työkokemusta on koulutuksen päättyessä kertynyt kolme vuotta, josta 50 % työajasta on ollut isännöintitehtäviä ja hakija on osoittanut hallitsevansa ja toteuttaneensa määritellyt projektikokonaisuudet.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

6.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Koulutus ja laatu ovat Saumalaakson toiminnassa avainasemassa

Koulutuksella osaavia ammattilaisia työmaille Saumalaakso on ollut koko olemassaolonsa ajan vahvasti mukana kehittämässä alaa. Tunnistimme tarpeen kehittää saumaajien osaamista ja ammattitaitoa. Perinteisesti saumaajan työ on opittu tekemisen kautta, eikä alalle ollut omaa koulutusta.

Saumalaakso

turvallinen katto

8.2.2023

Onko taloyhtiön katto turvallinen?

Taloyhtiöiden katoilla tehdään monenlaisia töitä, muun muassa nuohousta ja lumenpudotusta. Taloyhtiön hallituksen tehtävänä on varmistaa katon työskentelyturvallisuus. Selvitimme, mitä katon turvallisuudesta pitää tietää.

27.7.2022

Oto- vai ammatti-isännöinti, kumpi sopisi yhtiöömme?

Oikeanlaisen isännöinnin valinta on yksi taloyhtiön hallituksen tärkeimmistä päätöksistä. Isännöitsijän on oltava osaava ja luotettava, jotta taloyhtiö voi toimia tehokkaasti, taloudellisesti ja suunnitelmallisesti.

tekninen isännöitsijä

25.11.2022

Kuukauden kasvo: Mitä tekee tekninen isännöitsijä?

Teknisiä isännöitsijöitä kouluttava Eero Oldén kertoo, miten tekninen isännöitsijä eroaa perinteisestä isännöitsijästä. Tekninen isännöitsijä voi esimerkiksi antaa suosituksia ja ehdotuksia taloyhtiön korjaushankkeissa sekä valvoa osakkaiden muutostöitä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti