Isännöitsijät saivat kurssitodistukset

Kiinkon 56. Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT®) päättyi 6. lokakuuta todistusten ja stipendien jakoon. Kiinkon koulutusohjelma vahvistaa ammatti-isännöitsijän valmiuksia toimia vaativissa isännöintitehtävissä. Se kehittää yhteistyö- ja johtamistaitoja ja ohjaa kehittämään työskentelytapoja ja oppimista muuttuvalla toimialalla. Hakijalta vaaditaan vähintään kaksi vuotta päätoimista isännöintikokemusta tai viisi vuotta vastaavaa kokemusta kiinteistöalalta. Koulutusvaatimuksena ITS-tutkinto tai alalle soveltuva vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto.

Todistuksen saivat Akiki Sari, Vantaa: Hahle Aki, Helsinki: Hiekka Samuli, Turku: Hätönen Timo, Helsinki: Höglund Tobias, Helsinki: Ikonen Kirsi, Helsinki: Isomäki Anne, Helsinki: Juuti Anne, Helsinki: Koskela Jarmo, Oulu: Kuiri Timo, Lieksa: Laitinen Juha, Helsinki: Lehti Kai, Helsinki: Lindfors Kalle, Helsinki: Paakkanen Teemu, Lahti: Pennanen Matti, Helsinki: Pesonen Petra, Espoo: Raikaslehto Anu, Imatra: Reponen Hanna, Helsinki ja Siira Maaret, Kuopio. Osa valmistuneista puuttuu kuvasta. Lämpimät onnittelut uusille AIT-isännöitsijöille!

Seuraava AIT®-koulutus käynnistyy Turussa 13.12.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Kotipehkussa yhteisöllisesti

21.12.2022

Kotipehkussa asutaan yhteisöllisesti

Tamperelaisessa As Oy Kotipehkussa elämä on yhteisöllistä. Taloyhtiöstä löytyy muun muassa päiväkoti, yhteistalo, kasvimaa, maakellari ja bändikämppä. Taloyhtiön juuret ovat opiskelijoiden kommuuniasumisessa 1990-luvulla.

27.9.2023

Tietoiskulavalla kuultiin yleisöä innostaneita puheenvuoroja REM-kumppaneilta

Taloyhtiö2023-tapahtuman Tietoiskulavalla oli useita puheenvuoroja mm. isännöintiä, energiankulutusta sekä väestönsuojelua koskien. Yleisö piti tietoiskulavan ohjelmaa informatiivisena ja innostavana.

energia-avustuksia

31.3.2023

Taloyhtiöt käyttivät innokkaasti energia-avustuksia

Taloyhtiöt saivat viime vuonna tukea energiatehokkuutta edistäviin korjauksiin 60 miljoonaa euroa, kertoo ARA. Taloyhtiöt hakivat erityisesti energia- ja latausinfra-avustuksia. Myös esteettömyyskorjauksiin myönnettiin paljon avustuksia.

konkurssi

12.10.2023

Taloyhtiön konkurssin voi usein välttää

Taloyhtiötä voi uhata konkurssi, jos sillä on paljon korjausvelkaa. Kaikilla taloyhtiöillä ei ole varaa edes konkurssiin, sillä konkurssimenettely maksaa tuhansia euroja. Konkurssin voi kuitenkin välttää, kun korjaukset toteutetaan ajoissa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti