Homekoira kertoo työstään maaliskuun Kiinteistölehdessä

Homeen ja sädesienen etsiminen on hyödyllinen koiran virka. Koiran kuono on lahjomaton, vaikka ihmisen pitääkin tulkita tulokset ja tehdä jatkotutkimukset.

Pian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numero. Homeen jäljittämisestä koiran avulla kertoo Jukka Sirenin artikkeli.

Pihojen ja leikkialueiden kevätkunnostus alkaa pian. Aiheesta on maaliskuun Kiinteistölehdessä Infografiikka ja kaksi asiantuntija-artikkelia. Kerrostaloasukkaiden virkistysalueita ovat myös parvekkeet, joiden viihtyisäksi saamisesta kertoo Talvikki Lyytisen artikkeli.

Yhä useammassa taloyhtiössä haluaisivat osakkaat itse asennuttaa sähköautolleen latauslaitteistoja. Miten se järjestyy ja miten vastuut jaetaan, siitä kertoo Kiinteistöliitto Uusimaan asiantuntijan Katriina Sarekosken haastattelu.

Paljon yleisempiä ovat kuitenkin osakkaiden omat remontit kylpyhuoneissa. Kun taloyhtiö sitten tekee putkiremontin koko kiinteistöön, aletaan miettiä, hyvitetäänkö osakkaita näistä omatoimiremonteista – ja jos, niin paljonko ja miten? Tästä kertovat Joachim Lindholm ja Aki Rosén, joilta on juuri ilmestynyt aiheesta kirjakin.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Digiversion lehdestä voit lukea jo nyt.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

kaunis kerrostalo

31.10.2023

Kaunis kerrostalo maalla paljastui painajaiseksi

Kaunis kerrostalo maaseudun rauhassa kaukana kaupungin hälinästä voi kuulostaa unelmalta, mutta osoittautua painajaiseksi, jos talonpito on ollut retuperällä. Ostajan kannattaakin tutustua talon papereihin etukäteen eikä antaa halvan hinnan sokaista itseään.

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

vakuutus korvasi

23.2.2023

Vakuutus korvasi uuden rivitalon palaneen tilalle

Viime kesänä Mäntsälässä palaneen rivitalon tilalle nousee uudisrakennus. Vakuutuksen turvin siitä rakennetaan lähes entisenkaltainen. Rivitalopalot ovat Suomessa valitettavan yleisiä, mutta palo-osastointi voi auttaa vähentämään niiden aiheuttamia tuhoja.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti