Asunto-osakeyhtiölaki

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki tuli voimaan kesällä 2010. Lakia on muutettu sen voimaantulon jälkeen kolme kertaa. Viimeisimmät muutokset tulivat voimaan 1.1.2016 ja koskevat lain 6 ja 24 luvun tiettyjä pykäliä.

Tammikuun alussa ilmestyneeseen Asunto-osakeyhtiölaki-kirjaan on painettu asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009), sen voimaanpanolaki (1600/2009) ja valtioneuvoston asetus osakehuoneistojen pinta-alan mittaustavasta ja isännöitsijäntodistuksesta (365/2010). Kirjassa ovat mukana myös kaikki kyseisiin säädöksiin tehdyt muutokset.

Isännöitsijöille ja taloyhtiön hallituksen jäsenille kirja on aarre: Pienikokoinen kirja on helppo ottaa aina mukaan esimerkiksi kokouksisin. Kirjasta lakitekstit löytyvät kätevästi ja nopeasti, kun tulee tarve tarkistaa, mitä säädöksissä sanotaan tietystä asiasta. Kirjassa on myös tiedonhakua helpottava hakemisto.

Kirjan on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kirjaan

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

rakennuskustannukset

16.9.2022

Kustannukset rajoittavat vuokra-asuntojen rakentamista

Rakennuskustannusten arvioidaan vaikeuttavan uusien vuokra-asuntojen rakentamista, selviää Raklin vuokra-asuntobarometrista. Ammattimaiset toimijat kuitenkin jatkavat sijoitustensa kasvattamista epävarmoista ajoista huolimatta.

12.4.2022

Rakli: Rakennuskustannusten nousu vaikeuttaa vuokra-asuntojen tuotantoa

Vuokra-asuntosijoittamisen suosio pysyy vahvana taloudellisen toimintaympäristön epävarmuuden kasvusta huolimatta. Kaikkien ammattimaisten sijoittajaryhmien ennakoidaan kasvattavan vuokra-asuntosijoituksiaan. Raklin Vuokra-asuntobarometrin jyrkin muutos viime syksyyn verrattuna nähtiin vastaajien lähes yksimielisissä näkemyksissä rakennuskustannusten kehityksestä.

18.11.2022

Hypo ennustaa asuntojen hintoihin reipasta laskua

Asuntojen hinnat laskevat ensi vuonna enemmän kuin kertaakaan vuoden 1995 jälkeen, ennustaa asuntoluottoihin erikoistunut Hypo-pankki. Syynä tähän on inflaatio. Laskun ennustetaan kuitenkin olevan lyhytaikainen.

asuntomarkkinoiden

21.10.2022

Hypo-pankki: Asuntomarkkinoiden eriytyminen jatkuu

Asuntomarkkinat eriytyvät edelleen, kertoo Hypo-pankin tuore asuntoluottoluokitus. Venäjän hyökkäyssodan vaikutukset näkyvät markkinoiden kehityksessä. Tampereen vetovoima on kasvussa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti