Viidessä päivässä isännöitsijäksi

SKH Isännöinti järjestää syksyllä 2015 kaksi 5-päiväistä kurssia isännöintityöstä kiinnostuneille. Kurssin jälkeen osallistujalla on valmius tarjota taloyhtiöille isännöintipalveluja SKH Hallintopalvelu-mallin mukaisesti.

Isännöitsijä ei tule olemaan työsuhteessa SKH:n vaan toimii yhteistyössä yrityksen kanssa. Isännöitsijä myös hankkii itse oman asiakaskuntansa, jota hän johtaa sekä huolehtii siitä, että taloyhtiöt saavat hyvää isännöintipalvelua. Liikkeelle voi lähteä sivutoimisesti vaikkapa yhdestä asunto-osakeyhtiöstä ja kasvattaa asiakaskuntaa pikkuhiljaa. Ammattimaista toimintaa varten on mahdollista jatkaa itsenäisesti ja/tai jatkaa opintoja. Isännöitsijällä on myös mahdollisuus siirtyä SKH:n palvelukseen.

Seuraavien 20 vuoden ajan alalle tarvitaan Isännöintiliiton mukaan 200 uutta isännöitsijää joka vuosi. Haastetta alalle tuovat myös lisääntyvät asuinkerrostalojen peruskorjaukset samaan aikaan.

– Isännöitsijän tulee olla paineensietokykyinen ja hänen pitää tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus kiinteistöalasta on ehdoton edellytys. Myös joustavuutta tarvitaan, sillä usein kokoukset osuvat ilta-aikaan, toimitusjohtaja Markku Kulomäki SKH-Isännöinti Oy:stä muistuttaa.

Kokoukset muodostavat myös ison siivun isännöitsijän tuloista.

Lisätietoa koulutuksista:

SKH Isännöinti Oy

Rekryverkko

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

28.5.2015

Isännöintiyrityksen valitseminen

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009, AOYL) poikkeaa vanhasta siltä osin, että nykyinen sallii rekisteröidyn yhteisön, käytännössä isännöintiyrityksen, valitsemisen isännöitsijäksi. Aiemman lain perusteella isännöitsijäksi voitiin valita vain luonnollinen henkilö. Vaikka nykyinen asunto-osakeyhtiölaki on tullut voimaan 1.7.2010, on voimaanpanolaissa todettu, että yhteisön valitseminen isännöitsijäksi tulee mahdolliseksi vasta kun valtioneuvoston asetuksella on tästä säädetty.

1.4.2016

Isännöintiyhteisön valitseminen isännöitsijäksi

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009, AOYL) poikkeaa vanhasta siltä osin, että nykyinen sallii rekisteröidyn yhteisön valitsemisen isännöitsijäksi. Aiemman lain perusteella isännöitsijäksi voitiin valita vain luonnollinen henkilö. Vaikka nykyinen asunto-osakeyhtiölaki on tullut voimaan 1.7.2010, on voimaanpanolaissa todettu, että yhteisön valitseminen isännöitsijäksi tulee mahdolliseksi vasta kun valtioneuvoston asetuksella on tästä säädetty.

1.8.2017

Uusi kylpyhuone ja yleisilme seitsemässä päivässä – opiskelija-asuntoja remontoidaan ennätysvauhdilla

Pääkaupunkiseudun opiskelija-asuntoja remontoidaan tänä kesänä ennätyksellisen nopeasti. Kylpyhuoneen, keittiön ja lattioiden remontti kestää asuntokohtaisesti vain seitsemän päivää. Vuokralaiset voivat asua kotonaan koko remontin ajan.

16.6.2016

Taloyhtiöiden hallitukset vastaavat satojen miljoonien sopimuksista

Taloyhtiön menot perustuvat julkisen vallan vero- ja taksapäätösten lisäksi niiden itsensä tekemiin sopimuksiin, joiden arvo on useita satoja miljoonia euroja vuodessa. Kevään yhtiökokouksissa valittujen hallitusten nyt käynnistäessä toimintaansa niiden on hyvä hetki tarkastella taloyhtiön palvelusopimuksia sekä tarvittaessa päivittää niitä vastaamaan taloyhtiön nykyisiä tarpeita. Hallitus vastaa taloyhtiön isännöinti-, huolto- ja siivoussopimusten sekä muiden palvelusopimusten laadinnasta, ajantasaisuudesta […]

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti